22.7 C
Athens

Champions League: Κόντρα σε Ντινάμο Ζάγκρεμπ ή Αστάνα η ΑΕΚ στον γ’ προκριματικό, με Μαρσέιγ ο Παναθηναϊκός

Η ΑΕΚ περιμένει τον νικητή του Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Αστάνα στον 3ο προκριματικό, ενώ ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να κάνει μια μεγάλη υπέρβαση κόντρα στη Μαρσέιγ, εφόσον περάσει την Ντνίπρο

Γνωστοί έγιναν το μεσημέρι της Δευτέρας (24/7) οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Με τη σημείωση ότι οι Πράσινοι έχουν πρώτα μπροστά τους το εμπόδιο της Ντνίπρο στον β’ προκριματικό, με το πρώτο παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τρίτη (25/7) στη Σλοβακία.

Η ΑΕΚ θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Κροατία) – Αστάνα (Καζακστάν) πέφτοντας πάνω στην πιο δύσκολη ομάδα από τις 6 υποψήφιες, ενώ ο Παναθηναϊκός (εφόσον αποκλείσει την Ντνίπρο) θα παίξει κόντρα στην ισχυρή Μαρσέιγ.

Το πρώτο παιχνίδι στην περίπτωση της… σίγουρης Ένωσης, θα γίνει στην OPAP Arena στις 8 ή 9 Αυγούστου και στις 15 η ρεβάνς σε Κροατία ή Καζακστάν.

Ο Παναθηναϊκός σε αυτή τη φάση έχει το μυαλό του μόνο στην Ντνίπρο, σε περίπτωση πρόκρισης πάντως θα αγωνιστεί στο δεύτερο παιχνίδι στη Μασσαλία ως ανίσχυρος στην κλήρωση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς