18.6 C
Athens

Record: «Δεν θέλει Ολυμπιακό λόγω… Παναθηναϊκού ο Αλεξανδρόπουλος, σκοπός του να συνεχίσει στην Ευρώπη»

Σύμφωνα με πορτογαλικές πηγές, ο Έλληνας μέσος απέρριψε την πρόταση του Ολυμπιακού λόγω της σύνδεσης του με τον Παναθηναϊκό, ενώ θέλει να συνεχίσει σε πρωτάθλημα της Ευρώπης

Η πορτογαλική Record βάζει νέα δεδομένα αναφορικά με την επόμενη μέρα στην καριέρα του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, αναφέροντας ότι έχει αρνηθεί την πρόταση του Ολυμπιακού κυρίως λόγω του παρελθόντος του στον Παναθηναϊκό.

Όπως γράφουν οι Πορτογάλοι, ο Έλληνας διεθνής μέσος είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον των Πειραιωτών, αλλά με δική του απόφαση έκοψε κάθε συζήτηση μαζί τους επειδή έχει συνδεθεί με τον αιώνιο αντίπαλο στην Ελλάδα.

«Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις επαφές για να εξασφαλίσει τη μεταγραφή του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, αλλά, παρ’ όλες τις προσπάθειες, αυτό το όνειρο έχει αποδειχτεί αδύνατο.

Ο 21χρονος μέσος όχι μόνο αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα για να παίξει σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αλλά αρνείται να επιστρέψει στον αντίπαλο του Παναθηναϊκού, τον σύλλογο από τον οποίο ξεκίνησε.

Ο παίκτης βρίσκεται σε επαφή με γαλλικές, ολλανδικές και βελγικές ομάδες», αναφέρουν στο σχετικό δημοσίευμα τους οι Πορτογάλοι.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς