24.2 C
Athens

Κρίσιμες ώρες για φορ στον Ολυμπιακό, ποιες οι άλλες μεταγραφικές προτεραιότητες

Τα δεδομένα για την υπόθεση φορ στον Ολυμπιακό και οι επόμενες κινήσεις με φόντο τα πρώτα επίσημα παιχνίδια

Ο Ολυμπιακός έχει ολοκληρώσει ήδη τρεις μεταγραφές (Ιμπόρα, Κίνι, Φρέιρε) και θα έχεις και συνέχεια, αφού είναι προχωρημένες οι επαφές του Κορδόν τόσο με επιθετικό όσο και με δεύτερο στόπερ.

Οι Ερυθρόλευκοι μετρούν πλέον αντίστροφα για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της νέας σεζόν στα πλαίσια του γ’ προκριματικού του Europa League και σε αυτά τα πλαίσια εντείνουν τις προσπάθειες του για την απόκτηση ενός στράικερ που θα προορίζεται για τη βασική επιλογή του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Πολλά τα ονόματα που έχουν ακουστεί, ωστόσο για την ώρα οι Πειραιώτες κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους, έχοντας πάντως ξεχωρίσει ορισμένες πολύ καλές περιπτώσεις από την ευρωπαϊκή, αλλά και από την λατινοαμερικάνικη αγορά.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Ολυμπιακός θα έχει κλείσε και επιθετικό μέχρι το τέλος του Ιουλίου ώστε να μπει με αυτόν στην τελική φάση της προετοιμασίας του για τα ματς κόντρα σε Γκενκ ή Σερβέτ.

Από εκεί και πέρα, είναι βέβαιο ότι η ομάδα του Μαρτίνεθ θα ενισχυθεί περαιτέρω για την απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού, ενώ γίνονται ενέργειες τόσο για αμυντικό χαφ όσο και για τουλάχιστον δύο ακραίους.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς