21.7 C
Athens

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνεθ παίρνει αποφάσεις για το ρόστερ, ποιοι τρεις δεν υπολογίζονται από τον Ισπανό

Αυτή είναι η τριάδα παικτών στους οποίους ο Μαρτίνεθ δεν σκοπεύει να δώσει δεύτερη ευκαιρία στον Πειραιά με φόντο τη νέα σεζόν

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στην Αυστρία και πλέον στρέφει την προσοχή του στα απαιτητικά φιλικά κόντρα σε Ρέιντζερς και Νόριτς, που θα αποτελέσουν την πρόβα τζενεράλε ενόψει των πρώτων επίσημων ευρωπαϊκών αγώνων για τα προκριματικά του Europa League.

Οι Ερυθρόλευκοι του Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχουν επιστρέψει για λίγο στη βάση τους και αυτό το διάστημα είναι κομβικό τόσο για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις όσο και για τις αποχωρήσεις απο το υπάρχον ρόστερ.

Αναφορικά με το κομμάτι των… φευγάτων απο τον Πειραιά, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει κατασταλάξει στα πρόσωπα, που μετά και την προετοιμασία στην Αυστρία, δεν υπολογίζει για τη νέα σεζόν.

Αυτοί είναι, σε πρώτη φάση, οι Ζινκερνάγκελ, Μπουτούτσι και Πέπε.

Για τον Δανό μεσοεπιθετικό ο Ολυμπιακός είναι ανοιχτός σε προτάσεις και τού έχει μεταβιβάσει ήδη ότι δεν υπολογίζεται ούτε φέτος, παρά την καλή περσινή του σεζόν στην Σταντάρ Λιέγης.

Για τους Μπουτούτσι και Πέπε τα πράγματα είναι λίγο πιο ξεκάθαρα, αφού είναι ξεκάθαρη η πρόθεση του Ολυμπιακού να αποδεσμευθεί από τα συμβόλαια τους, κυρίως λόγω της αγωνιστικής τους παρουσίας που δεν έπεισε κανέναν στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο. Ειδικά το ισπανικό τιμ Κορδόν – Μαρτίνεθ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς