25.9 C
Athens

Οι Γάλλοι κάνουν λόγο για συμφωνία της Λανς με τον Λιβάι Γκαρσία

Νέα δεδομένα για το μεταγραφικό φλερτ της Λανς με τον Λιβάι Γκαρσία φέρνει στο φως γαλλικό δημοσίευμα, που αναφέρει ότι ο Αφρικανός άσος τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα του γαλλικού Βορρά και απομένει το "ναι" της ΑΕΚ

Συμφωνεί με γαλλικό δημοσίευμα ο Λιβάι Γκαρσία τα έχει βρει σε όλα με τη Λανς και πλέον απομένει μόνο το “ναι” της ΑΕΚ, που έχει θέσει αρκετά ψηλά τον οικονομικό πήχη για τον Αφρικανό στράικερ.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα La Voix du Nord τονίζει πως η γαλλική ομάδα έχει πείσει τον άσο από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο και το παλεύει για να τα βρει και με την ΑΕΚ ώστε να τον κάνει δικό της από τη νέα σεζόν.

«Η Λανς έχει να τελειώσει κάποιες υποθέσεις αυτό το Σαββατοκύριακο. Αυτό δεν θα επισπεύσει τα πράγματα για να φέρει τον Λιβάι Γκαρσία, παρόλο που οι συζητήσεις συνεχίζονται μεταξύ των ομάδων και ο παίκτης συμφωνεί να έρθει. Απομένει να συμφωνήσουν στα οικονομικά», αναφέρουν σχετικά οι Γάλλοι δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού για την Ένωση, που με πρόσφατη διαρροή της είχε ξεκαθαρίσει ότι αρνήθηκε πρόταση 20 εκατομμυρίων ευρώ για τον βασικό της επιθετικό.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς