15.9 C
Athens

Γουόκερ: Next level με τη Μονακό, λατρεύω το στυλ του Μάικ Τζέιμς

Υπέγραψε στη Μονακό με στόχο να την οδηγήσει στο «επόμενο επίπεδο», όπως παραδέχθηκε το Κέμπα Γουόκερ στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης της ομάδας του Πριγκιπάτου.

Αναφερόμενος στη συνύπαρξή του με τον Μάικ Τζέιμς, ο σπουδαίος Αμερικανός NBAer τόνισε ότι «ανυπομονώ να παίξω μαζί του», ενώ υπογράμμισε ότι σημαντικό ρόλο στο να πει το «ναι» στην πρόταση της Μονακό και να προκαλέσει «πάταγο» στην Ευρώπη, έπαιξε η πίστη που έδειξαν οι άνθρωποι της ομάδας στο πρόσωπό του.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Κέμπα Γουόκερ αναφέρθηκε:

-Στους λόγους που επέλεξε τη Μονακό:

«Ο σύλλογος ενδιαφερόταν πολύ για μένα, και ήθελα απλώς να γίνω μέρος ενός συλλόγου που με ήθελε, που πίστευε σε εμένα. Είδα ότι οι άνθρωποι της ομάδας ένιωθαν ότι μπορούσα να τους βοηθήσω να φτάσουν σε άλλο επίπεδο.

Αυτό μ΄ έπεισε και με έκανε να αποφασίσω να έρθω στη Μονακό. Θέλω απλώς να συνεχίσω να παίζω μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο και η Μονακό μου το επιτρέπει. Ένας από τους πρώην συμπαίκτες μου στο κολέγιο και ένας από τους πιο στενούς μου φίλους, ο Σαμπάζ Νέιπιερ μου έδωσε πολλές συμβουλές για να πάρω αυτή την απόφαση».

-Για τον Μάικ Τζέιμς:

«Όλοι ξέρουμε πόσο ιδιαίτερος παίκτης είναι. Λατρεύω τον τρόπο που παίζει και λατρεύω τη δημιουργικότητά του. Έχει τεράστιο πάθος για το παιχνίδι και αυτό φαίνεται.
Νομίζω ότι έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και ανυπομονώ να είμαι δίπλα του στο γήπεδο. Θα είναι μεγάλη διασκέδαση.

Επίσης θεωρώ πολύ καλό παίκτη τον Άλφα Ντιαλό, αλλά και τον Ντόντα Χολ. Ανυπομονώ να γνωρίσω πραγματικά τα παιδιά, να τους γνωρίσω ως συμπαίκτες, να ανταγωνιστώ τους καλύτερους. Νομίζω ότι θα περάσουμε καλά».

-Για τους τραυματισμούς του στο γόνατο που τον επηρέασαν τα τελευταία χρόνια:

«Δεν είναι εύκολο, είναι πολύ αδύναμο για να περιγράψω αυτό που ένιωσα. Ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο για μένα. Θέλω όμως να αφήσω πίσω μου εκείνα τα δύσκολα χρόνια. Και γι’ αυτό συνεχίζω να δουλεύω και να προπονούμαι σκληρά.

Όπως είπα και πριν, μου αρέσει αυτό το παιχνίδι τόσο πολύ, δεν θέλω να το εγκαταλείψω ακόμα. Δεν νομίζω ότι ο χρόνος μου έχει τελειώσει. Θέλω να συνεχίσω μέχρι να μην μπορώ άλλο”.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς