24 C
Athens

Ανατριχιαστική κατάθεση Ντοναρούμα: «Φοβήθηκα κυρίως για την κοπέλα μου»

Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα έζησε τον απόλυτο εφιάλτη μαζί με τη σύντροφό του το βράδυ της Πέμπτης (20/7), όταν αδίστακτοι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του, τον έδεσαν και έφυγαν με λεία 500.000 ευρώ.

Το ποσό που χάθηκε ήταν το ελάχιστο για τον Ιταλό τερματοφύλακα της Παρί, που έζησε τον απόλυτο τρόμο στο Παρίσι και προσπάθησε να τον περιγράψει δύο ημέρες αργότερα, με τον ίδιο και τη σύντροφό του να είναι ευτυχώς καλά στην υγεία τους, αλλά να τους έχει μείνει ψυχολογικό τραύμα.

“Το να βρίσκεις άγνωστο κόσμο μέσα στο σπίτι σου μετά τις τρεις τα μεσάνυχτα, είναι η χειρότερη αίσθηση που μπορεί να βιώσει κάποιος.

Εγώ ήμουν ακινητοποιημένος και η Αλέσια ήταν αναγκασμένη να παραδώσει όλα αυτά που είχαμε στην κατοχή μας. Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, είναι σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας”, τόνισε αρχικά ο Ιταλός τερματοφύλακας της Παρί μιλώντας στην εφημερίδα “Libero”, και πρόσθεσε:

” Έπρεπε να φύγουμε από το διαμέρισμά μας για να επιτρέψουμε τη διεξαγωγή ερευνών και μένουμε προσωρινά σε ένα ξενοδοχείο. Ο φόβος ήταν πάρα πολύ μεγάλος, όμως ακόμη μεγαλύτερος ήταν ο φόβος για το τι θα μπορούσε να συμβεί στην Αλέσια.

Εγώ ήμουν αδύναμος, δεμένος, δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Επιπλέον δεν μιλώ καλά τα γαλλικά και ήταν δύσκολο να εξηγήσω σε εκείνα τα άτομα πού βρίσκονταν τα πράγματα που ζητούσαν. Και η Αλέσια ήταν μαζί τους, πάρα πολύ φοβισμένη.

Ήταν δραματικές στιγμές και ο φόβος ήταν τεράστιος, ειδικά για εκείνην. Φόβος για ότι θα μπορούσαν να της κάνουν κακό”.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς