18.7 C
Athens

Οι Γάλλοι συνδέουν ξανά τον Παγιέ με τον Ολυμπιακό

Νέο γαλλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται ζωηρά για την απόκτηση του πολύπειρου Γάλλου μεσοεπιθετικού και αναμένεται να κάνει κίνηση για την απόκτησή του

Ο Ντιμίτρι Παγιέ έμεινε ελεύθερος από τη Μαρσέιγ μετά τη δεύτερη θητεία του στους Μασσαλούς (2017-2023) και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο πολύπειρος Γάλλος άσος βρισκόταν στη λίστα (και) του Ολυμπιακού σύμφωνα με ρεπορτάζ της Equipe που είχε δημοσιευθεί στις αρχές Ιουνίου και στο σήμερα το όνομά του συνδέεται ξανά με τους Πειραιώτες.

Ελεύθερος από τη Μαρσέιγ ο Παγιέ

Αυτή τη φορά είναι το γαλλικό δίκτυο “madeinmarseillais.ouest-france.fr” που κάνει αναφορά στην επόμενη ημέρα του Παγιέ και βάζει τον Ολυμπιακό ανάμεσα στους συλλόγους που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Προσθέτει μάλιστα ότι οι Πειραιώτες αναμένεται να καταθέσουν επίσημη πρόταση μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα στον παίκτη, ενώ η Γαλατάσαραϊ και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες τον έχουν στο μεταγραφικό ραντάρ τους.

Ο συνολικός απολογισμός του με τη φανέλα της Μαρσέιγ είναι 326 συμμετοχές με 78 γκολ και 95 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, κάτι που τον τοποθετεί στη λίστα των κορυφαίων που αγωνίστηκαν στο Βελοντρόμ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς