23.2 C
Athens

Φενέρμπαχτσε: Ο Νέτο στέλνει στην έξοδο τον Καλάθη, αγκάθι η αποζημίωση του Έλληνα γκαρντ

Η επικείμενη μεταγραφή του Ραούλ Νέτο φέρνει τον Νικ Καλάθη εκτός πλάνων του Δημήτρη Ιτούδη στη Φενέρμπαχτσε, ωστόσο ο 34χρονος δεν προτίθεται να αποχωρήσει αν δεν λάβει ολόκληρο το ποσό που του αναλογεί

Η επικείμενη μεταγραφή του Ραούλ Νέτο σε συνδυασμό με την απόκτηση του Γιαμ Μαντάρ από την Παρτιζάν φέρνει τον Νικ Καλάθη στην πόρτα της εξόδου από τη Φενέρμπαχτσε μετά από παρουσία ενός μόλις χρόνου.

Ο Δημήτρης Ιτούδης πέρα από τους Νέτο και Μαντάρ διαθέτει επίσης τους Χαζέρ, Μαχμούτογλου, Ντόρσεϊ, Μαχμούτογλου και Γκούντουριτς με αποτέλεσμα να δημιουργείται… υπεραριθμία στην περιφέρεια, για αυτό και ο Καλάθης ενημερώθηκε από τους Τούρκους πως δεν υπολογίζεται για την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο, όπως αντιλαμβάνεται κανείς, ο 34χρονος διεθνής πόιντ γκαρντ δεν σκοπεύει να φύγει χωρίς αποζημίωση και χωρίς μάλιστα να λάβει ολόκληρο το ποσό που του αναλογεί για τη σεζόν 2023/24 και ανέρχεται περίπου στο 1.500.000 ευρώ. Η υπόθεση αναμένεται να τραβήξει αφού και οι Τούρκοι δεν έχουν κατά νου να δώσουν το 100% του ποσού που του αναλογεί.

Ο Καλάθης είχε 8 πόντους (34% τρίποντο), 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ ανά 25:39 συμμετοχής κατά μέσο όρο στη EuroLeague με τη Φενέρμπαχτσε

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς