20.6 C
Athens

Η Μονακό έσκασε τη βόμβα με Κέμπα Γουόκερ

Η πρωταθλήτρια Γαλλίας τάραξε τα νερά του ευρωπαϊκού μπάσκετ καθώς ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Κέμπα Γουόκερ που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στη EuroLeague μετά από 12 χρόνια στο NBA

Τη μεγάλη βόμβα που επεδίωκε να ρίξει εδώ και καιρό έσκασε η Μονακό το απόγευμα της Παρασκευής (21/7) ανακοινώνοντας τη μεταγραφή του Κέμπα Γουόκερ.

Κι αν η περιφέρεια των Μονεγάσκων έμοιαζε ήδη γεμάτη με Μάικ Τζέιμς, Τζόρνταν Λόιντ και Ελί Οκόμπο, μια τέτοια προσθήκη αναμφίβολα έρχεται να ταράξει τα νερά του ευρωπαϊκού μπάσκετ καθώς μιλάμε για έναν πόιντ γκαρντ που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο κορυφαίο επίπεδο της EuroLeague μετά από 12 χρόνια στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και με 750 παιχνίδια στο NBA.

Υπό άκρα μυστικότητα, οι πρωταθλητές Γαλλίας συμφώνησαν για τον 33χρονο γκαρντ (1,83μ.) που μετρά κατά μέσο όρο στην καριέρα του 19,3 πόντους με 36% στο τρίποντο, 3,8 ριμπάουντ και 5,3 ασίστ. Έχει σκοράρει σύνολο 14.486 πόντους στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη.

Έπειτα από οχτώ χρόνια στους Χόρνετς ακολούθησαν οι Σέλτικς και οι Νικς ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε (ως τον Ιανουάριο) στους Μάβερικς πραγματοποιώντας μόλις 9 συμμετοχές.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς