23.6 C
Athens

Επίσημο: Ο Γιαννούλης του… Πειραιά συνεχίζει στον Ολυμπιακό μέχρι το 2026!

Δεν το... κουνάει από το ΣΕΦ ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, που μένει πιστός στα ερυθρόλευκα και μετά τον αρχηγό του ανανέωσε κι αυτός τη συνεργασία του με τοις Πειραιώτες για την επόμενη τριετία - Το επικό video με το οποίο οι νταμπλούχοι Ελλάδας αποκάλυψαν τη συμφωνία

Λαρεντζάκης… 2026 κι επίσημα στον Ολυμπιακό!

Ο Έλληνας διεθνής άσος έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τους Πειραιώτες που θα του αποφέρει σαφώς περισσότερα χρήματα (γύρω στα 1.800.000 ευρώ με τα μπόνους) αλλά και μεγαλύτερες ευθύνες, αφού ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον εμπιστεύεται τυφλά και με τη σύμφωνη γνώμη των Αγγελόπουλων επιβραβεύουν τον “Λάρυ” του Πειραιά για την αγωνιστική του συνέπεια, εξέλιξη και ωριμότητα.

Η ανακοίνωση για την ανανέωση Λαρεντζάκη έγινε μέσω ενός επικού video στο Twitter, με τον Έλληνα άσο να πάει το αυτοκίνητο του για σέρβις και να αποκαλύπτει ότι την ζυγοστάθμιση την έχει αναλάβει ο κόουτς Μπαρτζώκας για τα επόμενα τρία χρόνια.

 

“Έλα, Λάρε, για ζυγοστάθμιση ήρθες;” και εκείνον να απαντάει:” Όχι, αδερφέ μου. Αυτό το έχει αναλάβει για τρία χρόνια ακόμα ο Μπαρτζώκας”. Αυτή ήταν η στιχομυθία του Λαρεντζάκη με τον μηχανικό αυτοκινήτων που δείχνει πολλά, τόσο για το δικό του μέλλον στον Πειραιά όσο και για αυτό του Γιώργου Μπαρτζώκα…

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

*Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη έως το 2026.

Ο 30χρονος γκαρντ, ο οποίος φορά τα «ερυθρόλευκα» από το 2020 και δεσμευόταν ήδη με συμβόλαιο για τη σεζόν που έρχεται (2023-24), συναντήθηκε με τους Προέδρους, κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και έδωσαν τα χέρια για επιπλέον δύο χρόνια συνεργασίας”.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς