25.6 C
Athens

Άρης – Εθνικός Άχνας 3-1: Θετική πρόβα τζενεράλε ενόψει Conference με το μυαλό στον Μπράμπετς, άρεσαν οι Μενέντες και Κάρλσον

Με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεση του ο Άρης πήρε θετικό βαθμό στην πρόβα τζενεράλε ενόψει των πρώτων ευρωπαϊκών του αγώνων στη σεζόν την επόμενη εβδομάδα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

Η ομάδα του Τόλη Τερζή μετά από τρία σερί φιλικά όπου προβλημάτισε με τη δυστοκία της, ξέσπασε επιθετικά κόντρα στον Εθνικό Άχνας και επικράτησε με σκορ 3-1 και σκόρερ τους Ρουπ, Γκρέι και Νταρίντα (με ασύλληπτο μακρινό σουτ). Μείωσε για τους Κύπριους, που πριν το ματς τίμησαν τη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, ο Μάριος Ηλίας.

Ντεμπούτο με τα κιτρινόμαυρα για τον Κάρλσον που έφτασε μόλις την Τρίτη το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και έδειξε μέρος της κλάσης του στο χορτάρι του Βικελίδης. Άρεσε ο ορεξάτος Μενέντες που ήταν μέσα στις φάσεις και έδειξε καλά στοιχεία στο ένας εναντίον ενός.

Αυτό ήταν το τέταρτο και τελευταίο φιλικό στην καλοκαιρινή προετοιμασία του Άρη πριν τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια, με τον Τερζή να αγωνιά για την κατάσταση του Μπράμπετς, ο οποίος αποχώρησε υποβασταζόμενος από το γήπεδο και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κάκωση.

Άρης (Τερζής): Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο (Εμπακατά 46′), Φαμπιάνο, Μπράμπετς (Αηδόνης 18′), Ματαρίτα (Φεράρι 46′), Ζουλ (Πάβισιτς 58′), Ρουπ (Τζούρασεκ 46′), Νταρίντα (Ντουκουρέ 57′), Πάλμα (Σαβέριο 46′), Μενέντες (Κάρλσον 46′), Γκρέι (Χριστοδουλόπουλος 46′).

Εθνικός Άχνας (Λόπεθ): Μάρκοβιτς, Φιάκκας, Αξεντίσεβιτς, Περατικός, Λοματέι, Ντε Ιριόντο, Σπιρόβσκι, Πράζιτς, Λίπσκι, Ηλίου, Χριστοφή.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς