19.7 C
Athens

Αυτά είναι τα πέντε υποψήφια γήπεδα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας τη σεζόν 2023/24

Η ΕΠΟ έκανε γνωστά τα γήπεδα που είναι πιθανό να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας 2023-24 και ενημέρωσε πως ξεκινά διερευνητικές επαφές με τις διοικήσεις τους.

ΟΑΚΑ, Καυταντζόλειο, Παγκρήτιο, Πανθεσσαλικό και Παμπελοποννησιακό έχουν επιλεχθεί ως πιθανές έδρες της αναμέτρησης, ενώ ταυτόχρονα θα ερευνηθεί και η πιθανότητα εύρεσης γηπέδου στο ξεωτερικό.

 Η ενημέρωση από την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση αποφάσισε τα εξής.

1.Ενέκρινε τις αποφάσεις που είχε λάβει νωρίτερα η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, η οποία αποφάσισε τα εξής:
•Να απευθύνει επιστολές με τις οποίες θα ζητεί την επίσπευση των διεξαγόμενων ερευνών για χειραγώγηση και παράνομο στοιχηματισμό αγώνων ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Οι επιστολές θα σταλούν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νότη Μηταράκη και τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Λάζαρο Μαυρόπουλο, τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Οικονόμου και την Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας (Ε.Π.ΑΘΛ.Α.).

Αποφασίστηκε ακόμη η διεξαγωγή ειδικής συνεδρίασης στις 2 Αυγούστου προκειμένου να διαμορφωθεί το προτεινόμενο νομικό πλαίσιο που θα διέπει μελλοντικά την πειθαρχική εξέταση υποθέσεων παράνομου στοιχηματισμού.
•Να εγκρίνει τις προκηρύξεις πρωταθλήματος της Super League 1 αγωνιστικής περιόδου 2023/2024 (Ανδρών, Κ19, Κ17),
•Να εγκρίνει τον Κανονισμό Παρατηρητών της Super League 1 αγωνιστικής περιόδου 2023/2024, με τις προτεινόμενες αλλαγές και τροποποιήσεις.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς