22.2 C
Athens

Ο ΜακΚόλουμ έριξε «καρφάρα» στον Σλούκα με σπόντα για Αταμάν και αποθέωση σε Μπαρτζώκα (vid)

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε με την σκληρή γλώσσα της αλήθειας για τη μεταγραφή Σλούκα στον Παναθηναϊκό, συγκρίνοντας την αγωνιστική φιλοσοφία των Αταμάν και Μπαρτζώκα που σύμφωνα με τον ίδιο δείχνει πολλά για το επίπεδο των δύο προπονητών

Τον τρόπο με τον οποίο ο Εργκίν Αταμάν προσεγγίζει τους παίκτες του σε σχέση με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ανέλυσε ο Έρικ ΜακΚόλουμ στο τελευταίο “Urbonus” podcast στην ιστοσελίδα BasketNews, ρίχνοντας επική σπόντα στον Κώστα Σλούκα για την απόφασή του να πάει από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό λόγω των διαφορών του με τον προπονητή των Πειραιωτών.

“Αν ο Σλούκας ένιωθε ότι είχε έλλειψη σύνδεσης με τον Μπαρτζώκα, θα σας πω το εξής. Θα έχει… μηδενική σύνδεση με τον Αταμάν, που δείχνει την αγάπη του μέσω του μισθού, δίνοντάς σου την μπάλα και μέσω των λεπτών συμμετοχής. Η σύνδεση μεταξύ τους θα είναι μηδενική”, ανέφερε ο Αμερικανός γκαρντ και πρώην παίκτης του Απόλλωνα Πάτρας και του Πανιωνίου στην εκπομπή της ιστοσελίδας “Basketnews.com” εκθέτοντας τον Τούρκο τεχνικό των Πρασίνων, που σύμφωνα με τον ίδιο δεν έχει το ίδιο δέσιμο με τους παίκτες του, σε αντίθεση με αυτό που κάνει ο κόουτς του Ολυμπιακού.

“Με αυτό τον τρόπο δείχνει την αγάπη του ο Αταμάν. Είναι πίσω από αυτή την πρόταση, θα αφήσει την μπάλα στα χέρια του και θα πάρει όλα τα λεπτά που θέλει. Αν σε ενδιαφέρει να γνωρίζει για την οικογένειά σου, για την καθημερινότητά σου, δεν πρόκειται να συμβεί αυτό”, τόνισε, με τον συνομιλητή του, Σέιν Λάρκιν να συμφωνεί απόλυτα.

Για να προσθέσει σχετικά με την απόφαση Σλούκα να “μετακομίσει” στον Παναθηναϊκό μετά τη δεύτερη θητεία του στα ερυθρόλευκα:

“Ο Σλούκας μεγαλώνει. Δε λέω ότι δεν θα είναι στο ίδιο επίπεδο . Δεν το ξέρω. Μόνο εκείνος ξέρει πως προετοιμάζεται και πως θα εξελιχθεί το σώμα του τα επόμενα χρόνια.

Αλλά με βάση την εμπειρία μου θα έλεγα, ότι για έναν παίκτη που μεγαλώνει, ίσως θα ήταν καλύτερο ένα διετές συμβόλαιο και μετά από αυτό θα μπορούσε να πηγαίνει χρόνο με τον χρόνο, επειδή όταν φτάνεις τα 35 δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.

Βλέποντάς το από αυτή την οπτική θα πρέπει να έχει κατανόηση και δεν είναι ότι δεν τον σέβονται στον Ολυμπιακό, απλά προσπαθούν να διατηρήσουν τον οργανισμό”.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς