24.6 C
Athens

Ο Κάρλος Νέβα έκλεισε στον Ολυμπιακό, γράφουν οι Ισπανοί

Σύμφωνα με κορυφαία ισπανικά Μέσα, ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τη Γρανάδα για τον Κάρλος Νέβα και φέρνει τον Ισπανό αριστερό μπακ

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κάρλος Νέβα όπως αποκαλύπτουν οι Ισπανοί με διαδοχικά ρεπορτάζ το απόγευμα της Τρίτης (18/7).

Κορυφαία ισπανικά Μέσα στέλνουν άμεσα στον Ολυμπιακό τον Ισπανό αριστερό μπακ, ο οποίος στα 27 του θα κάνει το μεγάλο βήμα μακριά από τη Γρανάδα με την οποία μέτρησε συνολικά 121 συμμετοχές με δύο γκολ και επτά ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις από το 2019.

Ο Ισπανός υπήρξε άτυχος το 2022 όταν υπέστη σοβαρό τραυματισμό (ρήξη χιαστού) και έχασε την προετοιμασία καθώς και το πρώτο κομμάτι της προηγούμενης σεζόν. Επανήλθε δυναμικά και συνέβαλε στην άνοδο της Γρανάδα με 27 συμμετοχές και απολογισμό δύο γκολ και τρεις ασίστ.

Εφόσον ευσταθούν τα δημοσιεύματα, ο Νέβα θα αποχωρήσει άμεσα από την προετοιμασία των Ανδαλουσιάνων και θα αναχωρήσει για την Ελλάδα ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τους Ερυθρόλευκους στους οποίους θα συναντήσει τον Κίνι (συμπαίκτη του στη Γρανάδα) αλλά και τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ με τον οποίο συνεργάστηκαν άριστα στην επιτυχημένη θητεία του Γαλιθιάνου κόουτς στην ισπανική ομάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από Ισπανία, η συμφωνία των δύο ομάδων κλειδώνει στα 2.500.000 ευρώ ενώ μένει να διαπιστωθεί – αν αποκτηθεί οριστικά ο Νέβα – αν η υπόθεση συνδέεται με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και πιθανή μεταγραφή του σε ομάδα της Γαλλίας από όπου υπάρχει έντονο ενδιαφέρον εδώ και αρκετές μέρες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς