22.2 C
Athens

Together We Fly: Η ΚΑΕ Ολυμπιακός καλεί και φέτος τους οπαδούς των Ερυθρολεύκων να ταξιδέψουν με τους παίκτες του Μπαρτζώκα

Στα μεγάλα ευρωπαϊκά ματς, ο Ολυμπιακός έχει πάντα τη στήριξη των οπαδών του σε κάθε γωνιά της Ευρώπης. Έτσι θα γίνει και φέτος.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωση της καλεί τον κόσμο της ομάδας να ταξιδέψει και φέτος μαζί με την ερυθρόλευκη αποστολή στα εκτός έδρας παιχνίδια για τη EuroLeague ενόψει της νέας σεζόν, με το πρόγραμμα των αγώνων να γίνεται γνωστό την Τρίτη (18/7).

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ερυθρόλευκη ΚΑΕ στην ενημέρωση της:

“Παρακαλούμε προσδεθείτε, καθώς το «ερυθρόλευκο» τσάρτερ είναι έτοιμο για… απογείωση!

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος τις ευρωπαϊκές μάχες, ακόμη και τις εκτός έδρας, θα τις δώσουμε ΜΑΖΙ μέσω του προγράμματος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, «Together We Fly»!

Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία που προσφέρει η ομάδα μας στους φιλάθλους της, να ταξιδέψουν με το αεροπλάνο που θα μεταφέρει την «ερυθρόλευκη» αποστολή και να συνδυάσουν υψηλό μπασκετικό θέαμα και τουρισμό σε ελκυστικούς προορισμούς!

Οι λεπτομέρειες για το αναλυτικό πρόγραμμα των ταξιδιών και το πως μπορεί κάποιος να δηλώσει συμμετοχή, θα γίνουν γνωστές τις επόμενες μέρες.

Εσείς μείνετε συντονισμένοι στο FANS CORNER , όπου και θα αναρτώνται όλα τα νέα που αφορούν στο “TogetherWeFly”.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς