22.8 C
Athens

Ο Μαρτίνεθ έκανε τον πρώτο απολογισμό της προετοιμασίας του Ολυμπιακού: «Οι παίκτες ήρθαν κοντά στη μεθοδολογία μας»

Ο μίνι απολογισμός του Ισπανού τεχνικού για όσα έζησε τις 14 ημέρες στην Αυστρία ως προπονητής του Ολυμπιακού και το μοναδικό αρνητικό στοιχείο που επεσήμανε στις δηλώσεις του

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε σήμερα Τρίτη (18/7) την καλοκαιρινή του προετοιμασία στην Αυστρία και ετοιμάζεται για την επιστροφή στη βάση την Τετάρτη, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να κάνει έναν μικρό πρώτο απολογισμό για όσα έζησε ο ίδιος μαζί με το υπόλοιπο προπονητικό σταφ και τους παίκτες αυτές τις 14 ημέρες.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι σε πρώτη φάση ο ίδιος έμαθε τους παίκτες του σε όλα τα επίπεδα κι αυτοί πήραν το βάπτισμα του πυρός αναφορικά με την αγωνιστική φιλοσοφία που θέλει να προσδώσει στην ομάδα, ενώ πρόσθεσε ότι μόνο αρνητικό κομμάτι ήταν ο χρόνος, αφού όπως τόνισε θα ήθελε να είναι περισσότερος…

Αναλυτικά οι δηλώσεις Μαρτίνεθ:

“Το πρώτο στάδιο προετοιμασίας θεωρώ πως κύλησε με πολύ θετικό τρόπο. Ήταν ο χρόνος που χρειαζόμασταν για να γνωριστούμε καλύτερα, να δουλέψουμε και να θέσουμε βάσεις συναισθηματικές, τακτικές, αλλά και φυσικών δυνάμεων. Είχαμε στη διάθεση μας χρόνο για να γνωρίσουμε προσωπικά τους παίκτες σαν χαρακτήρες, αλλά και σαν ποδοσφαιριστές.

Επίσης εκείνοι είχαν την ευκαιρία να έρθουν κοντά στη μεθοδολογία μας και να κατανοήσουν με ποιον τρόπο μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα. Το μοναδικό αρνητικό ήταν πως θα θέλαμε περισσότερο χρόνο. Πάντα χρειάζεται χρόνος για να χτίσεις μια βάση και με περισσότερο χρόνο θα ήταν πολύ καλύτερα για όλους μας”.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς