17 C
Athens

Βαλμπουενά: Δεν αποτελεί προτεραιότητα μου η Ελλάδα, θα με ενδιέφερε η Μπορντό

Ο Ματιέ Βαλμπουενά σε συνέντευξη στη Γαλλία αναφέρθηκε για το μέλλον του, τον Μίτσελ και τον Ανιγκό, αλλά και τα όσα έζησε με τον Ολυμπιακό.

Τα δημοσιεύματα μπορεί να τον θέλουν να βρίσκεται κοντά στον Βόλο, όμως ο Ματιέ Βαλμπουενά σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Γαλλία τόνισε πως δεν αποτελεί προτεραιότητα η παραμονή του στην Ελλάδα, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην πατρίδα του:

Για την εμπειρία του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό:

«Πέρασα τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα, κέρδισα πολλά τρόπαια εκεί. Τον περασμένο χρόνο ήταν πιο δύσκολα, με τέσσερις διαφορετικούς προπονητές σε μία σεζόν. Οι τελευταίοι, ο Μίτσελ και ο Ανιγκό, ήθελαν να ανανεώσουν την ομάδα».

Για την απόφασή του να συνεχίσει το ποδόσφαιρο παρά το ότι οι «ερυθρόλευκοι» του προσέφεραν θέση στο προπονητική επιτελείο:

«Νιώθω καλά στο μυαλό και στο σώμα μου. Η προτεραιότητά μου δεν είναι να μείνω στην Ελλάδα. Γαλλία; Όχι αναγκαία, αλλά θα εξαρτηθεί. Θα δούμε. Θέλω ένα πρότζεκτ που θα απολαμβάνω να παίζω, θα βοηθάω νέους ανθρώπους και θα ενσταλάζω τις εργασιακές μου αξίες».

Για την επιλογή της Μπορντό:

«Η Μπορντό, σίγουρα, θα ήταν μία υπέροχη ιστορία. Θα ήταν η μόνη ομάδα στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας που θα με ενδιέφερε».

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς