19.4 C
Athens

Βόλος – Ατρόμητος 0-1: Φιλική νίκη για τους Περιστεριώτες με σκόρερ τον Ρομπάιγ

Σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο Ατρόμητος νίκησε στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας τον Βόλο με 1-0.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 32ο λεπτό ο Γκαετάν Ρομπάιγ.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης τα δύο πέναλτι που απέκρουσε ο γκολκίπερ της αθηναϊκής ομάδας, με τον Τσιντώτα να αρνείται το γκολ αρχικά στον Μραζ, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου κι εν συνεχεία στον Ντέλετις, στο 53΄.

Ο τεχνικός της θεσσαλικής ομάδας, Κώστας Μπράτσος, έδωσε χρόνο συμμετοχής και στον Τρουιγιέ, ο οποίος είχε ανακοινωθεί πριν από μερικές ώρες ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τους, Κόστιτς, Άλχο, Κίτσο, Κρούζλιακ, Σιέλη, Μεταξά, Γκλάβτσιτς, Μπαριέντος, Ντέλετιτς, Καραγιάννη, Μραζ. Στη διάρκεια του παιχνιδιού χρησιμοποιήθηκαν και οι Σιαμπάνης, Τριανταφύλλου, Μύγας, Τριανταφύλλου, Ασλανίδης, Λούνα, Παπαθανασίου, Νταϊλάνι, Τρουιγιέ.

Από την πλευρά τους, οι «κυανόλευκοι» άρχισαν τον αγώνα με ενδεκάδα τούς, Τσιντώτα, Πομόνη, Αθανασίου, Τσακμάκη, Ασεβέδο, Έρλινγκμαρκ, Καραμάνη, Φριντζόνσον, Αμπαρτζίδη, Ρομπάιγ και Βέργο.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς