26.1 C
Athens

Ποστέκογλου: Είχα μια καλή συζήτηση με τον Κέιν, είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην Τότεναμ

Το μέλλον του Χάρι Κέιν στην Τότεναμ μοιάζει αβέβαιο, ωστόσο ο Άγγελος Ποστέκογλου δεν φαίνεται να ανησυχεί.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο νέος προπονητής της Τότεναμ, ρωτήθηκε για το μέλλον του Κέιν που μοιάζει να τα έχει βρει σε όλα προσωπικά με την Μπάγερν Μονάχου.

Μάλιστα σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Ούλι Χένες τόνισε πως αν ο Άγγλος επιθετικός τηρήσει στον λόγο του τότε θα συνεχίσει την καριέρα του στους Βαυαρούς.

Όλα αυτά δεν ανησυχούν τον Ποστέκογλου, που ανέφερε πως είχε μια πολύ καλή συζήτηση με τον 29χρονο επιθετικό και πως αυτός είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην Τότεναμ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είχα μια καλή συζήτηση με τον Χάρι. Όπως έχω πει ξανά, τίποτα το συγκλονιστικό ή καθοριστικό από αυτά που υποθέτω αναζητά ο κόσμος. Απλά μια καλή κουβέντα. Συστήθηκα και μιλήσαμε κυρίως για τον σύλλογο και για το πού πιστεύει ότι βρίσκεται και πού πιστεύει ότι μπορούμε να βελτιώσουμε τα πράγματα. Ο Χάρι είναι το ίδιο με όλους τους άλλους παίκτες, ξέρετε. Δεν είναι κάτι που τους ρωτάω όταν μπαίνουν από την πόρτα. Έχεις εισιτήριο ή όχι;. Δεν είναι κάτι που κάθομαι και απαιτώ από τους ανθρώπους από την αρχή. Η πραγματικότητα είναι ότι έχουμε λίγο λιγότερο από ένα μήνα πριν από την έναρξη της σεζόν, το παράθυρο των μεταγραφών είναι ακόμα ανοιχτό για λίγο, οπότε θα δούμε πώς θα εξελιχθούν όλα. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που γνωρίζουν τον Χάρι καλύτερα από εμένα, αλλά δεν πρόκειται να τον επηρεάσει τίποτα. Είναι εδώ και όσο είναι εδώ, είναι απόλυτα αφοσιωμένος σε αυτό που κάνουμε και έτσι έχω δει τα πράγματα».

Για το αν τον ενόχλησε το δημόσιο φλερτ του Κέιν από την Μπάγερν, ο Ποστέκογλου απάντησε: «Προσωπικά, όχι. Κανείς δεν μου έχει μιλήσει από το Μόναχο!»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς