20.9 C
Athens

Ο Σίμονς ετοιμάζεται να φύγει αμέσως από την Παρί και να αγωνιστεί δανεικός στη Λειψία

Ακόμη δεν επέστρεψε και ετοιμάζεται να φύγει κι πάλι ο Τσάβι Σίμονς από την Παρί Σεν Ζερμέν, με τη Λειψία να είναι κοντά στο να τον κάνει δικό της ως δανεικό.

Ο Τσάβι Σίμονς έλαμψε με τη φανέλα της Αϊντχόφεν και πολλές ευρωπαϊκές ομάδες άρχισαν να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του. Το πάνω χέρι ωστόσο είχε η Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς όταν τον παραχώρησε στην ολλανδική ομάδα έβαλε ως όρο στη συμφωνία να υπάρχει μια μικρή (βάση την αξία του ποδοσφαιριστή) ρήτρα επαναγοράς.

Αυτή ήταν στα 6.000.000 ευρώ, με τους πρωταθλητές Γαλλίας να την ενεργοποιούν σήμερα (16/7) και να εντάσσουν ξανά στο ρόστερ τους τον 20χρονο μεσοεπιθετικό.

Ωστόσο ο ποδοσφαιριστής δεν θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν στο Παρίσι και θα αγωνιστεί στη Γερμανία για λογαριασμό της Λειψίας. Όλα εξαρτούνται από το μέλλον των Εμπαπέ και Νεϊμάρ, καθώς αν ένας από τους δύο παίκτες φύγει από την Παρί τότε ο Σίμονς θα κερδίσει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας.

Η τελική απόφαση θα παρθεί μέχρι την Τρίτη, με τον 20χρονο εφόσον φύγει από την Παρί να υπογράφει για έναν χρόνο δανεικός στη Λειψία χωρίς οψιόν αγοράς.

Την περασμένη σεζόν ο Σίμονς μέτρησε 22 γκολ και 12 ασίστ σε 48 παιχνίδια με τη φανέλα της Αϊντχόφεν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς