19 C
Athens

Superdeporte: «Ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση στον Ματ Τόμας»

Σύμφωνα με το ισπανικό Μέσο, ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση στον Αμερικανό σούτινγκ γκαρντ που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό

Από το απόγευμα του Σαββάτου (15/7), ο Ματ Τόμας είναι και τυπικά ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του καθώς ο Παναθηναϊκός έκανε χρήση του opt-out στο συμβόλαιό του.

Η Βαλένθια έχασε τον βασικό της στόχο (Κάιλ Γκάι) αλλά περιμένει στη… γωνία για τον Αμερικανό σούτινγκ γκαρντ, ο οποίος σύμφωνα με τη Super Deporte έχει στα χέρια του πρόταση από τον Ολυμπιακό.

 

Το έγκυρο βαλενθιάνικο Μέσο υποστηρίζει πως οι Ερυθρόλευκοι έχουν στείλει την πρότασή τους στον 29χρονο Αμερικανό, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα έπαιξε μόλις σε ένα παιχνίδι και στη συνέχεια έμεινε εκτός λίστας ξένων ενώ στη EuroLeague μέτρησε 8,1 πόντους (40,5% τρίποντο) ανά 18’22” συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Κατά το ίδιο δημοσίευμα, ο Τόμας έχει στα χέρια του και την πρόταση της Βαλένθια στην οποία είχε αγωνιστεί τη σεζόν 2018/2019 με εξαιρετικά νούμερα και ήταν καταλύτης στον δρόμο για την κατάκτηση του EuroCup με 48% στο τρίποντο. Το καλοκαίρι που ακολούθησε πήγε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και αγωνίστηκε σε Γιούτα Τζαζ, Σικάγο Μπουλς και Τορόντο Ράπτορς πριν επιστρέψει στην Ευρώπη τον Φεβρουάριο για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς