16.1 C
Athens

ΠΑΟΚ – Αλ Ταβόν 4-1: Φιλική νίκη με ανατροπή και πρωταγωνιστές τους Τζίμα και Βρακά

Με νίκη συνέχισε τις φιλικές του αναμετρήσεις ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε με ανατροπή με 4-1 της Αλ Ταβόν από τη Σαουδική Αραβία.

Το συγκεκριμένο φιλικό ήταν προπονητικού χαρακτήρα για τον Δικέφαλο, ο οποίος αιφνιδιάστηκε όταν η Αλ Ταβόν προηγήθηκε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αλβάρο Μιντράν στο 5′.

Οι Ασπρόμαυροι ισοφάρισαν στο 33′ με τον Στέφανο Τζίμα που ενσωματώθηκε πριν λίγες μέρες στην προετοιμασία μετά από γύρισμα του Ζίβκοβιτς, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Πέρα από τον Έλληνα επιθετικό που έκανε ντεμπούτο για φέτος, ανεπίσημο ντεμπούτο έκανε και ο Μπάμπα Ράχμαν που αποκτήθηκε πριν λίγες ημέρες από τον ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος έφερε τούμπα το ματς με τον Μουργκ στο 57′, ενώ από εκεί και πέρα ο Βρακάς ανέλαβε δράση κάνοντας το 3-1 μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ και κόντρα στα σώματα και διαμόρφωσε το τελικό 4-1 με ωραίο πλασέ.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς (60΄ Ταλιχμανίδης), Μπάμπα (70΄ Λύρατζης), Νάσμπεργκ (60΄ Παναγιώτου), Κουλιεράκης, Τσαούσης (60΄ Βιεϊρίνια), Γιαξής, Βρακάς, Μουργκ, Αν. Ζίβκοβιτς, Ρικάρντο (60΄ Κανίς) Τζίμας (45΄ Γκορντεζιάνι).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς