21.5 C
Athens

Νέος μεγαλομέτοχος του Ηρακλή ο Τομ Παπαδόπουλος

Στην Θεσσαλονίκη φτάνει αργά το βράδυ ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής Τομ Παπαδόπουλος ο οποίος εξασφάλισε την άδεια της ΕΕΑ

Στους ρυθμούς του ομογενή επιχειρηματία Τομ Παπαδόπουλος θα αρχίσουν να κινούνται άπαντες στο στρατόπεδο του Ηρακλή καθώς εξασφάλισε την άδεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και είναι κι επίσημα ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

Μάλιστα το βράδυ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη μέσω Αθήνας μαζί με τον στενό του συνεργάτη, Στάθη Καραντώνη όπου αύριο πρόκειται να συναντηθούν με την τωρινή διοικητική επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ηρακλή, στις εγκαταστάσεις των κυανόλευκων ώστε να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της σύστασης της νέα ΠΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Στάθης Καραντώνης θα είναι ο νέος πρόεδρος του «Γηραιού», με τον Παπαδόπουλο να κατέχει τη θέση του Διευθύνοντα συμβούλου στο νέο ΔΣ της ΠΑΕ ενώ πιθανό μοιάζει στο νέο επταμελές συμβούλιο που θα προκύψει να βρίσκονται και ορισμένα από τα μέλη της τωρινής διοίκησης.

Υπενθυμίζεται πως ο Τομ Παπαδόπουλος είναι από το 2006 ιδρυτής της Colonial Marble and Granite, εταιρία που έχει να κάνει σχετικά με το εμπόριο μαρμάρων, διαθέτοντας γραφεία σε Πενσυλβάνιαμ, Φιλαδέλφεια, Χάρισμπουργκ, Ντέλαγουερ και Νιου Τζέρσι, δίνοντας δουλειά σε περίπου 300 οικογένειες.

Μάλιστα η εν λόγω εταιρία είναι η δεύτερη επιχειρηματική προσπάθεια της οικογένειας Παπαδοπούλου, αφού από το 1996 μέχρι το 2005 είχαν στην κατοχή τους την Antenna Star Satelites. Επρόκειτο για εταιρία τοποθέτησης δορυφορικών πιάτων η οποία έφτασε σε σημείο να τοποθετεί τουλάχιστον 1200 δορυφορικά πιάτα καθημερινά, σε περισσότερες από δώδεκα πολιτείες των ΗΠΑ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς