22.4 C
Athens

Την Πέμπτη η «πρώτη» της ΑΕΚ

Αυτό αποφασίστηκε σήμερα σε σύσκεψη που είχε ο Μαρίνος Ουζουνίδης με στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος

Την Πέμπτη, στα Σπάτα, θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν. Αυτό αποφασίστηκε στη σημερινή σύσκεψη που έγινε μεταξύ του Μαρίνου Ουζουνίδη και στελεχών του ποδοσφαιρικού τμήματος στα γραφεία της ΠΑΕ. Επίσης συζητήθηκε ποιοι παίκτες θα δώσουν το παρών, πως θα πραγματοποιηθούν τα εργομετρικά και οι υπόλοιπες εξετάσεις και γενικώς, το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί μέχρι και τη Δευτέρα, όταν η ΑΕΚ θα αναχωρήσει για το Κίελτσε και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
Το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ υπήρξε σύσκεψη της εμπορικής διεύθυνσης, της διεύθυνσης μάρκετινγκ αλλά και της διεύθυνσης επικοινωνίας με στελέχη της εταιρίας Capelli σχετικά με την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων της ομάδας που είναι προγραμματισμένη για το πρώτο 15ήμερο του Ιουλίου. Στελέχη της εταιρίας στην Αμερική μιλούν με ενθουσιασμό από τη μέχρι σήμερα προβολή της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Μάλιστα, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα άνθρωποι της εταιρίας να είναι παρόντες στο ΟΑΚΑ στο πρώτο παιχνίδι που η ΑΕΚ θα φορέσει τη νέα φανέλα. Δείγμα του πως αντιμετωπίζουν τα στελέχη της Capelli τη συνεργασία με την Ένωση, που ξεκίνησε από φέτος.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς