15.6 C
Athens

Επίσημο του Ράις στην Άρσεναλ με μεταγραφή – ρεκόρ για τους Κανονιέρηδες

Κι επίσημα… Κανονιέρης ο Ντέκλαν Ράις!

Η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Άρσεναλ είναι γεγονός, ανακοινώνοντας πριν από λίγο την απόκτηση του Ντέκλαν Ράις.

Μετά από μία δεκαετία στην Γουέστ Χαμ, ο Ντέκλαν Ράις έκανε το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

 

Τα δημοσίευματα περί συμφωνίας υπήρχαν εδώ και αρκετό καιρό, όμως σήμερα έσκασε η «βόμβα». Αρχικά, τα «Σφυριά» ανακοίνωσαν την αποχώρηση του αρχηγού τους. Λίγες ώρες αργότερα, η Άρσεναλ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Άγγλου.

«Ο Άγγλος διεθνής Ντέκλαν Ράις ήρθε μαζί μας από τη Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ με μακροχρόνιο συμβόλαιο. Ο 24χρονος μέσος έχει ήδη τεράστια εμπειρία, πραγματοποιώντας 245 εμφανίσεις με τα Σφυριά και κερδίζοντας 43 συμμετοχές με τα Τρία Λιοντάρια».

Η ανακοίνωση της ομάδας δεν κάνει λόγο για την διάρκεια του συμβολαίου του παίχτη. Πάντως, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο τονίζει πως η συμφωνία έχει ισχύ για τα επόμενα πέντε χρόνια, με οψιόν επέκτασης για ακόμη μία σεζόν. Επίσης, ο Ράις θα συνεχίσει να φοράει τον αριθμό «41» και στην νέα του ομάδα.

Οι «Κανονιέρηδες» προβλέπεται να βγάλουν 105 εκατομμύρια λίρες από τα ταμεία τους για την αγορά του Ράις.

Πρόκειται για την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Άρσεναλ. Ρεπορτάζ του «Sky Sports» ανέφερε πως αρχικά θα γίνει η πληρωμή των 100 εκατομμυριών λιρών σε διάστημα 24 μηνών. Στην συνέχεια, θα καταβληθούν τα επόμενα πέντε εκατομμύρια.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς