24 C
Athens

Χουάνγκ: Ο Μαρτίνεθ θέλει να είμαστε ενωμένοι και να θυσιαζόμαστε για την ομάδα

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ μίλησε στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού μετά το φιλικό με τη Νόρντζελαντ και αναφέρθηκε στο τι θέλει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ από τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Νοτιοκορεάτης χαφ ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο Μαρτίνεθ λέει σε αυτών και τους συμπαίκτες του να είναι ενωμένοι, αλλά και πως ο Ισπανός τεχνικός θέλει οι ποδοσφαιριστές του να θυσιάζονται για την ομάδα.

Αναλυτικά:

Δεύτερο φιλικό για τον Ολυμπιακό στην Αυστρία, το πρώτο δικό σου. Ποια είναι τα συναισθήματά σου;

«Ήταν το πρώτο παιχνίδι για εμένα. Ήταν όμορφο το συναίσθημα που επέστρεψα ξανά στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τους συμπαίκτες μου. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει αυτόν τον αγώνα. Υπάρχουν όμως και θετικά στοιχεία τα οποία μπορούμε να κρατήσουμε. Να συνεχίσουμε να δείχνουμε στον κόσμο αυτά τα στοιχεία στα οποία είμαστε καλοί. Πρέπει να βελτιωθούμε σε ορισμένους τομείς. Σο πρώτο ημίχρονο αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα αλλά γι’ αυτό είναι η προετοιμασία. Πρέπει να δουλεύουμε όλοι μαζί, όπως έχουμε κάνει έως τώρα».

Ποια είναι η άποψή σου για τον Ολυμπιακό που θέλει να φτιάξει ο κ. Μαρτίνεθ;

«Συνεχίζει να μας λέει ότι πρέπει να είμαστε μαζί, ενωμένοι. Θέλει οι παίκτες να παίζουν για την ομάδα, να θυσιαζόμαστε για την ομάδα. Εγώ αυτό κάνω από τότε που έγινα επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Το ίδιο κάνουν και οι συμπαίκτες μου. Πρέπει να παίζουμε για την ομάδα ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Να παίζουμε όλοι μαζί, να παραμένουμε συμπαγές σύνολο, να είμαστε επιθετικοί σε άμυνα και επίθεση. Ας μείνουμε συγκεντρωμένοι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς