21.8 C
Athens

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Δεν συνεργαζόμαστε ξανά με όποιον εκπροσωπείται από τον Σπανό, θα κριθεί μαζί με τον Ιτούδη από τον κόσμο του μπάσκετ»

Οργή έχει προκαλέσει στον Παναθηναϊκό η απόφαση του Γιώργου Παπαγιάννη να απορρίψει την πρόταση ανανέωσης που του κατατέθηκε και να αποδεχθεί την πρόταση της Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη.

Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής (14/7) κατά του παίκτη και του νέου μάνατζερ του, Νίκου Σπανού, που εκπροσωπεί και τον ομοσπονδιακό προπονητή και κόουτς της τούρκικης ομάδας.

Έκρηξη Γιαννακόπουλου για Παπαγιάννη: «Κανέλλο, να φοράς φουστίτσες – Ο Ιτούδης θέλει να μοιραστεί τα μανατζερικά»! (vid)

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, με επίσημη θέση της, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός υποστήριξε πως δεν πρόκειται να συνεργαστεί ξανά με τον συγκεκριμένο εκπρόσωπο ενώ ρίχνει εκ νέου τα βέλη της στον Δημήτρη Ιτούδη.

«O Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος να συνεργαστεί ξανά με οποιονδήποτε εκπροσωπείται από τον Νίκο Σπανό, μη θέλοντας να εμπλακεί σε ιστορίες συγκοινωνούντων δοχείων, μεταξύ εκπροσώπων, παικτών, ομάδων και προπονητών. Σπανός, Ιτούδης και οι λοιποί κρίνονται πλέον από τον κόσμο του μπάσκετ. Θα πρέπει να ξέρουν όλοι όσοι σκέφτονται να φορέσουν αυτή τη φανέλα πως με τον συγκεκριμένο εκπρόσωπο, η πόρτα θα παραμένει ερμητικά κλειστή», ανέφερε στην επίσημη θέση της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς