21.9 C
Athens

Αρωγός η ONEX στο κάλεσμα του Φοίνικα για οικονομική στήριξη, φως στο τούνελ για τους Συριανούς

Εδώ και αρκετές εβδομάδες το τοπίο γύρω από την κατάσταση στον Φοίνικα Σύρου παρέμενε θολό, ωστόσο υπάρχει ξανά χαραμάδα αισιοδοξίας για την επόμενη σεζόν καθώς όπως ανακοίνωσε το κυκλαδίτικο σωματείο, η ONEX θα συνδράμει σε αυτή τη νέα προσπάθεια που γίνεται με νέο ΤΑΑ και επικεφαλής την κα. Θεοδώρα Καρτάνου. Άλλωστε, την προηγούμενη διετία το ποσό της χορηγίας άγγιξε τα 2.000.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΤΑΑ, o ιδιοκτήτης των Ναυπηγείων Νεωρίου Σύρου και Ελευσίνας, κ. Πάνος Ξενοκώστας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για να συνδράμει στην κάλυψη του οικονομικού ανοίγματος ενώ όπως αντιλαμβάνεται κανείς, πλέον ανοίγει ο δρόμος για τη δημιουργία μιας νέας ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές μετά το Σαββατοκύριακο όπου θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη Γ.Σ. όταν και θα ορισθεί το νέο ΤΑΑ.

Η ανακοίνωση του Φοίνικα Σύρου:

«Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ο ιδιοκτήτης των Ναυπηγείων Νεωρίου Σύρου και Ελευσίνας κος Πάνος Ξενοκώστας ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του Συλλόγου για συνδρομή στη δύσκολη αυτή συγκυρία.

Για μια ακόμη φορά με την στήριξή του αποδεικνύει την αγάπη του για τον Σύλλογο και το νησί.

Ο κος Πάνος Ξενοκώστας είναι ο μοναδικός που δήλωσε ότι θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια για την κάλυψη του μεγάλου οικονομικού ανοίγματος που κληροδότησαν στον Σύλλογο αποφάσεις που οδήγησαν σε εκτροχιασμό του προϋπολογισμού της ομάδας, αν και μόνον η ΟΝΕΧ είχε δώσει χορηγία τα τελευταία δύο έτη άνω των 1.600.000 ευρώ.

Αποφάσεις που οδήγησαν στη χειρότερη χρονιά της ιστορίας της ομάδας, όταν ταυτόχρονα είχε τα υψηλότερα έσοδα της διαδρομής της σχεδόν 1.100.000 ευρώ.

Η προσπάθεια της διοίκησης συνεχίζεται και θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις.

Ο ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ ευχαριστεί θερμά τον κο Πάνο Ξενοκώστα και την ΟΝΕΧ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς