16.2 C
Athens

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Γουόκερ πλησιάζει στο Μόναχο και οι Πολίτες θέλουν να πάρουν από την Μπάγερν τον Παβάρ

Για την απόκτηση του Μπέντζαμιν Παβάρ παλεύει η Μάντσεστερ Σίτι, τον οποίον τον προορίζει για αντικαταστάτη του Κάιλ Γουόκερ που πλησιάζει στην Μπάγερν Μονάχου.

Αντίθετο ταξίδι φαίνεται πως θα κάνουν οι Γουόκερ και Παβάρ, αφού ο Άγγλος μπακ πλησιάζει στους Βαυαρούς και ο Γάλλος είναι πρώτος στόχος των Πολιτών ώστε να τον αντικαταστήσει.

Ο Παβάρ έχει ενημερώσει εδώ και καιρό τους ανθρώπους της Μπάγερν πως πρόθεση του είναι να φύγει από τον σύλλογο, με τους πρωταθλητές Γερμανίας να βγαίνουν έτσι στην αγορά για την απόκτηση δεξιού μπακ και να είναι πια κοντά στην απόκτηση του Γουόκερ που αποτελούσε τον πρώτο στόχο.

Η Μάντσεστερ Σίτι από την πλευρά της φαίνεται να θέλει να εκμεταλλευτεί τη μετακίνηση του Γουόκερ στη Γερμανία και κινείται για την απόκτηση του Παβάρ. Όπως αναφέρει μάλιστα ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, έχει επικοινωνήσει ήδη με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Μένει να φανεί αν θα υπάρξει κάποια μεταγραφική… τράμπα ανάμεσα στις δύο ομάδες ή αν πρόκειται για δύο διαφορετικές περιπτώσεις που θα γίνουν ξεχωριστές διαπραγματεύσεις.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς