18.8 C
Athens

Κορδόν: Προτεραιότητά μας να χτίσουμε μια ομάδα που θα είναι οικογένεια

Αυτός είναι ο βασικός άξονας πάνω στον οποίο σχεδιάζει τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής, που παράλληλα προχωρά τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας σε θέσεις που υπάρχει μεγάλη κι άμεση ανάγκη

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την σκληρή δουλειά στην Αυστρία έτσι ώστε να είναι έτοιμος για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια στα πλαίσια του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League αλλά και βάλει τις βάσεις για την επιστροφή στους τίτλους από τη νέα σεζόν.

Πάνω σε αυτό τον άξονα κυμαίνονται και οι βλέψεις των Κορδόν και Μαρτίνεθ που έχουν πάρει τα κλειδιά από την ερυθρόλευκη διοίκηση να φτιάξουν μια ομάδα βασισμένη στα δικά τους “θέλω”.

Για τον πολύπειρο Ισπανό τεχνικό διευθυντή, που επέστρεψε την Πέμπτη (13/7) από το ταξίδι του στην Ισπανία για τις μεταγραφές των Ιμπόρα – Κίνι, προτεραιότητα αποτελεί η ομάδα που θα φτιαχτεί να γίνει οικογένεια εντός κι εκτός γηπέδου, αφού αυτό θα την οδηγήσει σε επιτυχίες.

«Η προτεραιότητά μας τώρα είναι να χτίσουμε μία ομάδα, που θα είναι από ποδοσφαιριστές, που θα βρίσκονται στον ίδιο δρόμο. Να κοιτάμε όλοι προς την ίδια κατεύθυνση. Μπορεί μετά να έρθουν καλοί ή κακοί παίκτες, αλλά θα πρέπει να υπάρχει μία ομάδα. Να είμαστε μία οικογένεια», ανέφερε με νόημα ο Κορδόν στους ρεπόρτερ της ομάδας που βρίσκονται στην Αυστρία, ενώ αναμένεται να προαναγγείλει νέες μεταγραφικές κινήσεις μέσα στις επόμενες ώρες…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς