21.8 C
Athens

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Αλαφραγκή από τη Βουλιαγμένη

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον 24χρονο διεθνή περιφερειακό Ζαννή Αλαφραγκή που είχε εξαιρετική παρουσία στη Βουλιαγμένη την τελευταία τριετία

Το δρομολόγιο Βουλιαγμένη – Πειραιάς πραγματοποίησε ο Ζαννής Αλαφραγκής. Ο διεθνής περιφερειακός ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και θα συνεργαστεί με τον Χρβόγε Κόλιανιν, ο οποίος είχε βρεθεί και στον πάγκο του ΝΟΒ. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας ισχυροποιούν κι άλλο τον ελληνικό κορμό τους με έναν παίκτη που είχε εξαιρετική παρουσία στη Βουλιαγμένη την τελευταία τριετία.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη. Θέλω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα, να πετύχει όλους τους στόχους της, με σημαντικότερο από αυτούς την επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης. Εύχομαι και περιμένω, να έχουμε μια πολύ καλή και ουσιαστική συνεργασία με όλους τους ανθρώπους του συλλόγου και φυσικά, τους συναθλητές μου, οι οποίοι είναι εκ των κορυφαίων στο χώρο», υποστήριξε στις δηλώσεις του ο διεθνής πολίστας που πριν τον ΝΟΒ, βρισκόταν στο Παλαιό Φάληρο (2007-2020).

Ο 26χρονος (1,93μ.) περιφερειακός είναι μέλος της Εθνικής μας ομάδας Ανδρών από τον χειμώνα του 2021. Με την Εθνική Νέων αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης το 2018 και Παγκόσμιος πρωταθλητής το 2019.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς