16.5 C
Athens

Ο Ολυμπιακός μπορεί να αποκτήσει τον Γουίλιαν μέσω… Νότιγχαμ, σύμφωνα με τους Άγγλους

Αγγλικό σενάριο εμπλέκει τον Ολυμπιακό με τη Νότιγχαμ και στη μέση τον Βραζιλιάνο Γουίλιαν, ο οποίος σκέφτεται να φύγει από τη Φούλαμ

Τον άλλοτε παίκτη της Τσέλσι και της Άρσεναλ, Γουίλιαν στέλνουν στον Ολυμπιακό αγγλικά δημοσιεύματα.

Τον σπουδαίο Βραζιλιάνο, Γουίλιαν φέρεται σύμφωνα με τους Άγγλους να εξετάζει ο Ολυμπιακός, με το σχετικό δημοσίευμα να τονίζει πως ο πρώην παίκτης της Τσέλσι και της Άρσεναλ μπορεί να αποκτηθεί από τους Ερυθρόλευκους μέσω της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο διεθνής χαφ με τις 70 συμμετοχές στην Εθνική Βραζιλίας μένει ελεύθερος από την Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα και η Νότιγχαμ Φόρεστ παρακολουθεί την περίπτωσή του, έχοντας υπάρξει μάλιστα επαφή με τον Στιβ Κούπερ να έχει ήδη μια πρώτη επαφή μαζί του.

«Στον Γουίλιαν έχουν προταθεί καλύτεροι όροι συμβολαίου από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, που περιλαμβάνουν την ευκαιρία να τελειώσει την καριέρα του στον γίγαντα της Ελλάδας, Ολυμπιακό» τονίζει μεταξύ άλλων το αγγλικό δημοσίευμα.

Ο Γουίλιαν πάντως έχει στα χέρια και του και προτάσεις από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας και αναμένεται να αποφασίσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του τις επόμενες ημέρες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς