23.2 C
Athens

Ο Παναθηναϊκός θέλει να μπει… σφήνα για την απόκτηση του Κάιλ Γκάι από την Μπανταλόνα

Η Μπανταλόνα κατάφερε να κρατήσει στο ρόστερ της τον Αμερικανό σκόρερ, αλλά σύμφωνα με νέες ισπανικές πληροφορίες κινδυνεύει να τον χάσει ελέω... Αταμάν

Η Βαλένθια είχε κάνει πρόταση στον Αμερικανό σκόρερ, Κάιλ Γκάι, αλλά η Μπανταλόνα διατηρούσε το δικαίωμα να ματσάρει την προσφορά και να τον κρατήσει βάσει του σχετικού κανονισμού που ισχύει στην ACB.

Έτσι κι έγινε!

Η Μπανταλόνα μάτσαρε την πρόταση της Βαλένθια και κράτησε τα δικαιώματα του Κάιλ Γκάι

Τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (12/7) η Μπανταλόνα ισοφάρισε την προσφορά της Βαλένθια και διατήρησε τον Κάιλ Γκάι στο ρόστερ της, όσον αφορά την Ισπανία, και κάπου εκεί εμπλέκεται ο Παναθηναϊκός!

Κι αυτό γιατί ο Εργκίν Αταμάν είπε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, πως ο 25χρονος γκαρντ με το φαρμακερό σουτ είναι ο εκλεκτός του για την θέση του SG στο ρόστερ που χτίζει.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφερε στο φως το δημοσίευμα του ισπανικού “Encestando” ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που κρύβεται πίσω από την κίνηση της Μπανταλόνα να κρατήσει τον παίκτη, μιας και διαπραγματεύεται μαζί της την μεταγραφή του στο “τριφύλλι”. Εξελίξεις αναμένονται μέσα στις επόμενες ώρες/μέρες.

Τη φετινή σεζόν ο Γκάι είχε κατά μέσο όρο 11.8 πόντους και 2.6 ασίστ στο EuroCup όπου η Μπανταλόνα έφτασε ως τα ημιτελικά, ενώ στην ACB μέτρησε 12.8 πόντους και 2.1 τελικές πάσες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς