18.7 C
Athens

Συνεχίζει για όγδοη σεζόν στη Ρεάλ ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ

Η παλιά φρουρά της Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει στη θέση της. Μετά τη συμφωνία για νέο μονοετές συμβόλαιο με τον Ρούντι Φερνάντεθ, η Βασίλισσα έπραξε το ίδιο και με τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ, ο οποίος θα αγωνίζεται με τα λευκά για όγδοη σεζόν συνολικά και δεύτερη σερί μετά την επιστροφή του για δεύτερη θητεία στους μερένγκες.

 

Ο πολύπειρος γκαρντ άρχισε την καριέρα του στην Εστουντιάντες τη σεζόν 2003-04 και παρέμεινε στους «φοιτητές» έως το καλοκαίρι του 2006, όταν μεταπήδησε στο NBA. Αγωνίστηκε στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς την τριετία 2006-09 και στη συνέχεια σε Σακραμέντο Κινγκς και Νιου Γιορκ Νικς την αγωνιστική περίοδο 2009-10, ενώ στη συνέχεια επαναπατρίστηκε για λογαριασμό της Ρεάλ.

Έμεινε στους Μαδριλένους για έξι χρόνια και στη συνέχεια δοκίμασε ξανά την… τύχη του στο NBA, φορώντας τη φανέλα των Φιλαδέλφεια 76ερς τη σεζόν 2016-17. Το καλοκαίρι του 2017 ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ Γκόμεθ, όπως είναι το πλήρες όνομά του, αποφάσισε να επιστρέψει στην Ευρώπη και υπέγραψε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την οποία κατέκτησε τη EuroLeague το 2019.

Ακολούθως μετακόμισε στην Αρμάνι Μιλάνο, όπου έμεινε για τα επόμενα τρία χρόνια, προτού επιστρέψει το περασμένο καλοκαίρι στη Ρεάλ Μαδρίτης και στεφθεί γι’ ακόμη μια φορά πρωταθλητής Ευρώπης.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς