22.9 C
Athens

Η τρομερή αφίσα για τη θρυλική βραδιά προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη στο ΣΕΦ (pic)

Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για τις 17 Σεπτεμβρίου, την ιδιαίτερη βραδιά όπου θα κρεμάσει στον ουρανό του ΣΕΦ τη φανέλα του Βασίλη Σπανούλη με το θρυλικό 7

Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για τις 17 Σεπτεμβρίου, την ιδιαίτερη βραδιά όπου θα κρεμάσει στον ουρανό του ΣΕΦ τη φανέλα του Βασίλη Σπανούλη με το θρυλικό 7.

Δύο μήνες πριν το σπουδαίο φιλικό με την Αρμάνι Μιλάνο προς τιμήν του Kill Bill και η ΚΑΕ Ολυμπιακός κινείται ήδη σε ρυθμούς… γιορτής, κάνοντας τα αποκαλυπτήρια της ειδικής αφίσας που φιγουράρει από σήμερα έξω από το ΣΕΦ και είναι αφιερωμένη – σε στυλ ταινίας – στον θρυλικό πρώην αρχηγό των Πειραιωτών.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στην ενημέρωση της η ΚΑΕ Ολυμπιακός:

“Ο Βασίλης Σπανούλης, ήταν, είναι και θα είναι ο απόλυτος σταρ που φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού. Στις 17 Σεπτεμβρίου 2023, η ΚΑΕ Ολυμπιακός διοργανώνει μια ξεχωριστή γιορτή προς τιμή του Θρυλικού αρχηγού και οι προετοιμασίες έχουν αρχίσει εδώ και πολύ καιρό.

Από σήμερα και ως τη μέρα που θα σηκωθεί ψηλά στον ουρανό του ΣΕΦ η φανέλα του V-Span, στο φουγάρο του ΣΕΦ θα είναι κρεμασμένη η συγκεκριμένη αφίσα για να θυμίζει σ’ όλους το μεγάλο ραντεβού. Μια αφίσα που παραπέμπει σε πρεμιέρα ταινίας. Άλλωστε σαν ταινία, και μάλιστα υποψήφια για Όσκαρ, ήταν η καριέρα του.

Θα είμαστε όλοι εκεί για να τιμήσουμε τον τεράστιο Βασίλη Σπανούλη”.

mousamas span new

 

spanoulis poster new

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς