18.7 C
Athens

Παίρνει σειρά ο εξτρέμ!

Ο Πόνσε βρίσκεται προ των πυλών στην Ένωση και οι άνθρωποι της ομάδας, έχουν ξεκινήσει να ετοιμάζουν τις κινήσεις τους για την απόκτηση εξτρέμ.

Η ΑΕΚ βρίσκεται ένα βήμα πριν την απόκτηση του Έκι Πόνσε, καθώς οι συζητήσεις ανάμεσα στις δυο ομάδες για την ρήτρα αγοράς του ποδοσφαιριστή για το επόμενο καλοκαίρι βρίσκονται σε εξέλιξη και φαίνεται ότι θα έχει τελειώσει το αργότερο μέχρι αύριο (26/06), θετικά για την Ένωση.

Απ’ εκεί και έπειτα οι άνθρωποι του Δικεφάλου, είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στην επόμενη μεταγραφή της ομάδας, για τη θέση του εξτρέμ έχοντας ξεχωρίσει κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.

Η Ένωση έχει ψηλά στη λίστα της τον Μαϊκόν που αγωνίζεται στην Αντάλιασπορ και παρότι έχει μαζί της συμβόλαιο μέχρι το 2020, οι Τούρκοι επιθυμούν την πώληση του, λόγω οικονομικών προβλημάτων. Η ΑΕΚ μπορεί να πατήσει πάνω σε αυτό και να αγοράσει τον 28χρονο Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή σε σχετικά καλή τιμή και να καλύψει ακόμα μια θέση που χρειάζεται ενίσχυση.

Απ’ εκεί και έπειτα στο κάδρο πάντα για τους Κιτρινόμαυρους βρίσκονται οι Ματσίς και Καρντάμπια, αλλά για την ώρα όπως φαίνεται έχουν χάσει πολύτιμο έδαφος και έχουν μπει σε δεύτερη μοίρα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς