18.7 C
Athens

Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε τον Μίλος Τεόντοσιτς!

Ο Μίλος Τεόντοσιτς επιστρέφει στη Σερβία μετά από 16 χρόνια, προκειμένου να φορέσει τη φανέλα «της ομάδας που υποστήριζε από παιδί», όπως ανακοίνωσε ο σερβικός σύλλογος

Ο άνθρωπος που συστήθηκε στο παγκόσμιο μπασκετικό στερέωμα μέσα από τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια εξελίχθηκε σε έναν από τους σπουδαιότερους γκαρντ της περασμένης δεκαετίας, επιστρέφει στην πατρίδα του μετά από 16 χρόνια. Ο Μίλος Τεόντοσιτς θα φορέσει για πρώτη φορά στην καριέρα του τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, την ομάδα που υποστήριζε από παιδί όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση του σερβικού συλλόγου!

Ο 36χρονος Τεόντοσιτς αποθεώνεται από το σάιτ του Ερυθρού Αστέρα για τη μεγάλη επιθυμία του να υπογράψει στην ομάδα, που μεταξύ άλλων φάνηκε και κατά τη διάρκεια των πραγματεύσεων ώστε να ολοκληρωθεί το deal της μεταγραφής του.

Πρωταθλητής Ευρώπης με την ΤΣΣΚΑ, πρώην MVP στη Euroleague και με τρία ασημένια μετάλλια σε Ευρωμπάσκετ (2009), Μουντομπάσκετ (2014) και Ολυμπιακούς Αγώνες (2016) με τη φανέλα της Σερβίας, ο Τεόντοσιτς είναι ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες στη χώρα του, παρότι έλειπε από τα 20 του χρόνια.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς