23.3 C
Athens

Κοντά στον Βόλο ο Βαλμπουενά

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, είναι έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στον Βόλο

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ανταπέδωσε με συγκινητικό γράμμα τον αποχαιρετισμό του Ολυμπιακού στο φινάλε μιας εκπληκτικής συνεργασίας των δύο πλευρών με έντονα συναισθήματα. Άλλωστε, η ΘΥΡΑ 7 εξέφρασε την αγάπη της ανοιχτά για τον σπουδαίο Γάλλο μεσοεπιθετικό που ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Λιμάνι κι αναζητά μια τελευταία ποδοσφαιρική στέγη.

Αυτή φαίνεται πως θα είναι στην αγαπημένη του πια Ελλάδα κι όχι στη Γαλλία καθώς οι τελευταίες πληροφορίες τον θέλουν να βρίσκεται πολύ κοντά στον Βόλο του Κώστα Μπράτσου.

Να θυμίσουμε ότι στην τετραετία του στον Ολυμπιακό ο 38χρονος μέτρησε σε 150 συμμετοχές τον αριθμό των 18 γκολ και 43 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις και φυσικά άφησε το αποτύπωμά του όπως έκανε με τεράστια επιτυχία και στη Μαρσέιγ.

Σημειώνεται πως ο Ολυμπιακός ουσιαστικά άφησε ορθάνοιχτη την πόρτα για μελλοντική συνεργασία από άλλο πόστο, κάτι που παραδοσιακά κάνουν οι Ερυθρόλευκοι όταν έχουν χτίσει μια τέτοια σχέση εμπιστοσύνης και αμοιβαίας εκτίμησης με τον εκάστοτε ποδοσφαιριστή που αποδεδειγμένα έχει προσφέρει.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς