17.3 C
Athens

Στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το φιλικό με τη Σλοβενία, στο οποίο θα τιμηθεί ο Νίκος Γκάλης

Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια για τη φιλική αναμέτρηση της Εθνική Ελλάδας με τη Σλοβενία, η οποία θα διεξαχθεί στις 4 Αυγούστου.

Στο φιλικό τεστ για το Παγκόσμιο Κύπελλο κόντρα στη Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς, θα τιμηθεί ο Νίκος Γκάλης για τα όσα έχει προσφέρει στο ελληνικό μπάσκετ.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΕΟΚ, μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει ενημέρωση και για το Aegean Acropolis Tournament, που θα διεξαχθεί 8-10 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ με τη συμμετοχή της Σερβίας και της Ιταλίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Αύγουστος έχει καθιερωθεί ως ο μήνας της Εθνικής ομάδας και φέτος δεν θα μπορούσε να αρχίσει με καλύτερο τρόπο. Στον δρόμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο, η «επίσημη αγαπημένη» όλων των Ελλήνων θα δώσει το πρώτο της φιλικό επί ελληνικού εδάφους υποδεχόμενη στις 4 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ την ισχυρή Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς, σε έναν αγώνα παγκοσμίου ενδιαφέροντος, powered by OPAP.

Εξασφαλίστε τα εισιτήριά σας ΕΔΩ

Πέρα από τα μεγάλα αστέρια των δύο ομάδων, το φίλαθλο κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει από κοντά την βράβευση του σπουδαίου Νίκου Γκάλη για την προσφορά του στον αθλητισμό και την κοινωνία, αλλά και να τον χειροκροτήσει για τις μεγάλες στιγμές που έχει χαρίσει στο ελληνικό μπάσκετ.

Οι λόγοι, λοιπόν, για να βρεθεί κάποιος στις κερκίδες του ΟΑΚΑ στις 4 Αυγούστου είναι πολλοί και σημαντικοί. Τα εισιτήρια για την μεγάλη βραδιά διατίθενται ήδη στο κοινό ηλεκτρονικά μέσω της ticketmaster και τιμώνται από 10 ως 100 ευρώ, ενώ η είσοδος σε παιδιά ως 5 ετών είναι δωρεάν. Παράλληλα, διατίθενται και θέσεις Golden Court στην τιμή των 150 ευρώ, για τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν e-mail στο [email protected].

Κλείστε κι εσείς τη θέση σας δίπλα στην Εθνική ομάδα! Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει ενημέρωση και για τα εισιτήρια για το Aegean Acropolis Tournament, που θα διεξαχθεί 8-10 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ με τη συμμετοχή δύο ακόμη πολύ δυνατών ομάδων, της Σερβίας και της Ιταλίας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς