21 C
Athens

Επιστρέφει για να… φύγει ο Σεσκ Φάμπρεγκας

Ο μέσος της Τσέλσι επέστρεψε στις προπονήσεις αλλά όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα παραμείνει σ’ αυτή.

Έτοιμος για να ξεκινήσει ίσως το τελευταίο κομμάτι της καριέρας του στην Τσέλσι είναι ο Σεσκ Φάμπρεγκας. Ο Ισπανός μέσος της αντιπάλου του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του Europa League επέστρεψε στις προπονήσεις και έδειξε ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.
Όμως δύσκολα θα μπορέσει να βρει θέση στην βασική ενδεκάδα των «μπλε», αφού ο Ζορζίνιο και ο Ν’ Κολό Καντέ έχουν φτιάξει ένα δίδυμο στη μεσαία γραμμή το οποίο δύσκολα θα «σπάσει». Επίσης υπάρχουν παίκτες όπως ο Ματέο Κόβατσιτς και ο Ρος Μπάρκλεϊ που θέλουν κι αυτοί να αγωνίζονται ως βασικοί.

Έτσι όλα δείχνουν ότι ο Σεσκ Φάμπρεγκας δύσκολα θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Τσέλσι και πως από τον ερχόμενο Ιανουάριο θα μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει. Αυτό περιμένουν η Μίλαν και η Ίντερ ώστε να τον προσεγγίσουν και να τον πείσουν να συνεχίσει την καριέρα του σε μία από αυτές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Express» ο 31χρονος μέσος της αντιπάλου του ΠΑΟΚ στο Europa League ήταν μεταγραφικός στόχος των «νερατζούρι» το καλοκαίρι. Όμως η υπόθεση της απόκτησης του δεν προχώρησε γιατί δεν τον παραχωρούσε η Τσέλσι. Έτσι η Ίντερ απέκτησε τον Ράντζα Νεϊνγκολάν από την Ρόμα.

Την περίπτωση του Σεσκ Φάμπρεγκας παρακολουθεί και η Μίλαν, η οποία έχει αποκτήσει ήδη από τους «μπλε» τον Τιεμούε Μπακαγιόκο ως δανεικό. Ο προπονητής της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa League θέλει να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ομάδα του στη μεσαία γραμμή και ο Ισπανός μέσος αποτελεί μια πολύ καλή περίπτωση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς