19.7 C
Athens

Αβεντισιάν: Ο ΠΑΟΚ έχει την καλύτερη ακαδημία στην Ελλάδα

Ο Αβέντις Αβεντισιάν αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του ΠΑΟΚ και από πέρυσι ζει το όνειρο του εξωτερικού με τη φανέλα των Γκόου Αχέμτ Ιγκλς.

Στα πλαίσια του χθεσινού φιλικού των Ολλανδών με τον Δικέφαλο του Βορρά, ο πρώην παίκτης των Ασπρόμαυρων σε δηλώσεις του τόνισε ότι η ομάδα του Λουτσέσκου έχει με διαφορά από την δεύτερη, την κορυφαία Ακαδημία στην Ελλάδα, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Ελλάδα και την Τούμπα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Πέρσι, η Γκόου Αχέντ είχε χάσει με 4-0 από τον ΠΑΟΚ, με τον Αβεντισιάν να σημειώνει: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορικό ακόμα και αν είναι φιλικό. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Μπορεί κάθε ομάδα να κερδίσει την άλλη, συμβαίνει αυτό.

Η αλήθεια είναι ότι πέρσι είχαμε πολλές ελλείψεις σε πολλές θέσεις στο ρόστερ. Φέτος είμαστε πιο έτοιμοι και πιο έμπειροι από ότι πέρσι, ο κορμός είναι ίδιος η ομάδα είναι ίδια. Χτίζουμε σε αυτό που είχαμε πέρσι από πέρσι αν και έχουν φύγει κάποια παιδιά, ήρθαν κάποιοι άλλοι για να μας ενισχύσουν».

Κεφάλαιο ακαδημίες ΠΑΟΚ και εκεί ο 21χρονος αριστερός μπακ είναι απόλυτος: «Σίγουρα υπάρχει μεγάλη ποιότητα στα νεαρά παιδιά, όλοι το γνωρίζουν αυτό και έχει αποδειχθεί. Και πέρσι και πρόπερσι και κάθε χρόνο. Δεν χρειάζεται να πω ονόματα. Η ακαδημία του ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη στην Ελλάδα και πρέπει η ομάδα να δίνει ευκαιρίες σε αυτά τα παιδιά που προέρχονται από τα τμήμα υποδομής».

Όσο για τα γνώριμα πρόσωπα που είδε; «Είμαι πιο κοντά με τον Παναγιώτου και τον Γκορντεζιάνι που είμαστε στην ίδια ηλικία. Μιλήσαμε, χάρηκα που τους είδα. Συμβουλή δεν τους έδωσα, γνωρίζουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν. Όλοι μας περιμένουμε τους ευκαιρία μας ειδικά οι νέοι και από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του καθενός».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς