22.9 C
Athens

Πρίντεζης: Ο Βεζένκοφ πήρε μια δύσκολη απόφαση γιατί αγαπάει τον Ολυμπιακό

Για τη μετακίνηση του Σάσα Βεζένκοφ στον μαγικό κόσμο του NBA για λογαριασμό των Σακραμέντο Κινγκς μίλησε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Η Ερμούπολη φιλοξενεί για ακόμη μία χρονιά το Stoiximan AegeanBall Festival, του οποίου ιδρυτής είναι Γιώργος Πρίντεζης.

Στο πλαίσιο του τουρνουά ο άλλοτε αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απόφαση του Σάσα Βεζένκοφ να αφήσει τους Ερυθρόλευκους για το NBA, τονίζοντας πως ήταν μια δύσκολα απόφαση καθώς αγαπάει την ομάδα.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης:

«Η αγάπη του κόσμου για το μπάσκετ είναι γνωστή, ο κόσμος αγαπάει το μπάσκετ. Είναι μεγάλη ευκαιρία για τα παιδιά να δουν αυτόν τον κόσμο από κοντά… Βοηθάμε να γίνει ένα ωραίο event στο νησί με πολλούς σκοπούς, μπασκετικούς και κοινωνικούς… Δεν χρειάστηκε να πιέσω κάποιον να έλθει, γνωρίζουμε τα οφέλη αυτής της διοργάνωσης, είναι κοινωνικά και φιλανθρωπικά. Όσο μπορεί ο καθένας, βοηθάει. Το νησί περνάει ένα υπέροχο τριήμερο».

Για τον Βεζένκοφ: «Εκεί που είναι ο Σάσα, είναι πάρα πολύ καλά. Είναι ευτυχισμένος. Ο Σάσα είναι καλός φίλος, πήρε μια δύσκολη απόφαση. Δύσκολη γιατί αγαπάει την ομάδα. Μπορεί να έχασε η ομάδα, όμως ένας Έλληνας παίκτης πήγε στο ΝΒΑ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς