16.2 C
Athens

Τέλος από τη Λαμία οι Νικοπολίδης και Μεντίνα

Ακόμη δύο αποχωρήσεις από τη Λαμία, με την ομάδα της Φθιώτιδας να αποχαιρετάει τους Γιάννη Νικοπολίδη και Τζέισον Μεντίνα.

Η Λαμία αλλάζει εντελώς και συνεχίζει το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν. Έτσι προχώρησε στη λύση της συνεργασίας τόσο με τον Έλληνα τερματοφύλακα όσο και με τον Κολομβιανό επιθετικό, που αποκτήθηκαν τον περασμένο Γενάρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για Νικοπολίδη:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον 22χρονο τερματοφύλακα, Γιάννη Νικοπολίδη, ο οποίος έγινε μέλος της οικογένειας της Λαμίας τον Ιανουάριο του 2023, θα ήθελε να τον ευχαριστήσει για την συνεργασία και να του ευχηθεί να έχει υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Η ανακοίνωση για Μεντίνα: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον 28χρονο επιθετικό, Jeison Medina, θα ήθελε να τον ευχαριστήσει για την συνεργασία και να του ευχηθεί να έχει υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ο Medina έγινε μέλος της οικογένειας της Λαμίας τον Φεβρουάριο του 2023, σε μια πολύ δύσκολη για την ομάδα περίοδο. Καταγράφοντας 10 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και πετυχαίνοντας 1 γκολ συνέβαλε από τη μεριά του στην επίτευξη του στόχου της παραμονής στην πρώτη κατηγορία».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς