24.3 C
Athens

Ελλάδα – Ισπανία 0-5: Χαοτική η διαφορά από τους Ίβηρες, νέα συντριβή στο Euro U19 (hls)

Η Ισπανία έβαλε τα γυαλιά στην Ελλάδα για ακόμα μια φορά και σε επίπεδο U19 όπου η διαφορά είναι χαοτική όπως φαίνεται στο χορτάρι. Η Εθνική διασύρθηκε με 5-0 στη Μάλτα από τους Ίβηρες για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του EURO U19 και ουσιαστικά βρίσκεται εκτός της επόμενης φάσης.

Μετά την ήττα με 5-4 από τη Νορβηγία στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, η Εθνική έκανε ένα ακόμα κάκιστο πρώτο ημίχρονο και τιμωρήθηκε ακριβά από μια ομάδα που δεν αστειεύεται και δουλεύει εξαιρετικά σε όλα τα μικρά κλιμάκιά της.

 

Οι ευκαιρίες της U19 ήταν ελάχιστες – ως μηδαμινές – με το πλασέ του Σμυρλή στα πρώτα λεπτά να είναι η μόνη αξιοσημείωτη φάση.

Οι Ισπανοί έκαναν πάρτι από τα δεξιά και δίκαια προηγήθηκαν στο 11′ με τον Μπαρμπέρα να πλασάρει από κοντά για το 0-1.

Μέσα στα επόμενα 6′ με πανομοιότυπο τρόπο οι Ισπανοί σημείωσαν με τον Ιμπάνιες και τον Παλάθιος άλλα δύο τέρματα για το 0-3 ενώ ο Μπαρμπέρα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους σκόραρε το τέταρτο γκολ.

Η αναμέτρηση είχε ουσιαστικά διαδικαστικό χαρακτήρα στο δεύτερο μέρος  με τους Ισπανούς να σκοράρουν στο 57′ με τον Κάσας για το 0-5 και να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες και για έκτο γκολ.

ΕΛΛΑΔΑ U19 (Θέος): Μπότης, Κεραμίτσης, Δεληγιάννης, Προδρομίτης, Γεωργιάδης, Συμεωνίδης (46′ Τσίκος), Σταυρόπουλος (46′ Καλογερόπουλος), Κόττας (36′ Νικολάου), Σπυράκος, Σμυρλής (75′ Αποστολάκης), Τζίμας

ΙΣΠΑΝΙΑ U19 (Λάνα): Ιριμπάρνε, Φρεσνέδα, Κάσας, Γασιορόφσκι, Βάγε, Γ. Γκαρθία (46′ Ν. Ροντρίγκεθ), Μ. Ιμπάνιες (67′ Γαρίδο), Παλάθιος (67′ Πουγιόλ), Ν. Πέρεθ (67′ Πουγιόλ), Ακομάς (73′ Ομοροδιόν), Μπαρμπέρα

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς