18.7 C
Athens

Ο Φαν Ντερ Σαρ υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία και νοσηλεύεται στην εντατική

Ο παλαίμαχος Ολλανδός τερματοφύλακας και πρώην στέλεχος του Άγιαξ υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία κατά τη διάρκεια των διακοπών του στο Σπλιτ και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Σε εντατική μονάδα θεραπείας νοσηλεύεται ο παλαίμαχος διεθνής Ολλανδός τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ. Η ολλανδική Telegraph αποκάλυψε πως το πρώην στέλεχος του Άγιαξ υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία κατά τη διάρκεια των διακοπών του στο Σπλιτ και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο στην Κροατία.

Οι πρώτες 24 ώρες είναι κρίσιμες και ο 52χρονος παρακολουθείται εντατικά από τους γιατρούς.

Ο Ολλανδός παραιτήθηκε στο τέλος της σεζόν από τον Άγιαξ και ανέλαβε μεγάλο μέρος της ευθύνης για την κακή πορεία του ολλανδικού συλλόγου, αποτελώντας παρελθόν από την ομάδα μετά από 11 χρόνια.

Ο Άγιαξ μάλιστα επιβεβαίωσε λίγα λεπτά αργότερα τους Ολλανδούς αναφέροντας ότι: «Την Παρασκευή ο Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία. Νοσηλεύεται σε εντατική μονάδα θεραπείας και είναι σε σταθερή κατάσταση. Όταν υπάρχει πιο ακριβής πληροφόρηση, θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση. Όλοι στον Άγιαξ ευχόμαστε στον Έντβιν γρήγορη ανάρρωση. Σε σκεφτόμαστε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς