21 C
Athens

Χαμός με το χαστούκι στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Απαιτεί δημόσια συγγνώμη, «με άρπαξε από πίσω», λέει ο Γουεμπανιάμα

Η διάσημη τραγουδίστρια περιμένει δημόσια απολογία από τον Γάλλο, τη στιγμή που το Νο 1 του draft ισχυρίζεται πως «δεν είδα ποιος ήταν, κάποιος με άρπαξε από πίσω»

Δέκα ημέρες μετρά στις ΗΠΑ ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα και ήδη κατάφερε να εμπλακεί σε… σκάνδαλο με μία από τις πλέον διάσημες τραγουδίστριες στη χώρα!

Το Νο 1 του draft έδωσε τη δική του εκδοχή στην προπόνηση των Σπερς για το περιστατικό με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία κατήγγειλε ότι δέχθηκε χαστούκι από άνθρωπο της ασφάλειας του παίκτη όταν προσπάθησε να τον πλησιάσει στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν και οι δύο στο Λας Βέγκας, καθώς τον αναγνώρισε πηγαίνοντας για φαγητό.

«Περπατούσα με κάποια άτομα από την ασφάλεια για να πάμε στο εστιατόριο. Ήμασταν στο λόμπι, υπήρχε πολύς κόσμος, οπότε πολλοί άνθρωποι φώναζαν το όνομά μου. Δεν είδα τι συνέβη επειδή περπατούσα ευθεία και δε σταμάτησα. Αλλά ένα άτομο με άρπαξε από πίσω, δε με ακούμπησε στον ώμο, με άρπαξε. Απλώς ξέρω ότι η ασφάλεια την έσπρωξε μακριά. Δεν ξέρω πόση δύναμη χρησιμοποίησε, μόνο ότι την έσπρωξε μακριά.

Δεν ήξερα ποιος ήταν μέχρι που επέστρεψα στο δωμάτιο και τότε η ασφάλεια των Σπερς μου είπε ότι ήταν η Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Στην αρχή, έλεγα “αστειεύεσαι”, αλλά ναι, αποδεικνύεται ότι ήταν αυτή. Δεν είδα ποτέ το πρόσωπό της. Απλώς συνέχισα να περπατάω ευθεία για να απολαύσω το δείπνο μου».

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, όταν η τραγουδίστρια ισχυρίστηκε ότι χτυπήθηκε στο πρόσωπο μέσα στο Aria Resort & Casino στο Λας Βέγκας, τη στιγμή που πλησίασε τον Γουεμπανιάμα προκειμένου να βγάλουν μαζί φωτογραφία. Αν και υπήρξαν δημοσιεύματα ότι η ασφάλεια ζήτησε αργότερα συγγνώμη από την Σπίαρς στο τραπέζι της, η ποπ σταρ διέψευσε τόσο τους ισχυρισμούς περί απολογίας όσο και τη δήλωση του Γάλλου ότι τον άρπαξε από πίσω.

«Είχε πολλή φασαρία, οπότε τον χτύπησα στον ώμο για να τραβήξω την προσοχή του. Δεν τον άρπαξα από πίσω, αλλά απλώς χτύπησα τον ώμο του. Η ασφάλειά του στη συνέχεια με χτύπησε στο πρόσωπο χωρίς να κοιτάξει πίσω, μπροστά σε ένα πλήθος. Σχεδόν με έριξαν κάτω, ήταν μια ντροπιαστική εμπειρία.

Δεν έχω λάβει ακόμη δημόσια συγγνώμη από τον παίκτη, την ασφάλειά του ή τον οργανισμό των Σπερς. Ελπίζω ότι θα το κάνουν», έγραψε η Σπίαρς σε μήνυμά της στο Instagram.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς