18.8 C
Athens

Προς αποχώρηση από την Εσπανιόλ ο Νταρντέρ, τουλάχιστον 11 ομάδες στο κυνήγι του

Την απόφαση να φύγει από την Εσπανιόλ και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του πήρε ο Σέρτζι Νταρντέρ όπως γνωστοποίησαν τα καταλανικά Μέσα. Ο Ισπανός χαφ, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, στη συνάντηση που είχε με τον αθλητικό διευθυντή Φραν Γαραγάρθα, γνωστοποίησε πως θα ήθελε να παίξει κάπου αλλού εφόσον υπάρξει συμφωνία συμφέρουσα για όλες τις πλευρές.

Ο αρχηγός των Πέρικος φαίνεται πως δεν είναι σε θέση να περάσει για ακόμα μια φορά το… μαρτύριο της δεύτερης κατηγορίας του ισπανικού ποδοσφαίρου μετά τον υποβιβασμό της Εσπανιόλ και ήδη αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους (το όνομά του έχει ακουστεί και για τον Ολυμπιακό).

Συγκεκριμένα, την περίπτωσή του παρακολουθούν οι Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Σεβίλλη, Μαγιόρκα, Μπέτις, Βιγιαρεάλ, Θέλτα, Αλμερία, Τορίνο καθώς και μια ομάδα από τη Σαουδική Αραβία ενώ πρόκειται να ακολουθήσουν κι άλλες.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ρήτρα του 29χρονου μέσου ανέρχεται στα 10.000.000 ευρώ ως τις 31 Ιουλίου ενώ από την 1η Αυγούστου αυξάνεται στα 15.000.000.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς