18.7 C
Athens

Ανανέωσε με την Αρμάνι Μιλάνο ο 37χρονος Κάιλ Χάινς

Η επιθυμία του Κάιλ Χάινς έγινε πραγματικότητα και μία ακόμα χρονιά, η τέταρτη συνεχόμενη, θα τον βρει στα παρκέ με τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Αμερικανός ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ιταλίας, παρά τα 37 του χρόνια και η επόμενη σεζόν θα είναι για τον ίδιο η 14η στην Euroleague. Μάλιστα, χρειάζεται μόλις δύο συμμετοχές ακόμα για να σπάσει το ρεκόρ των περισσότερων παιχνιδιών στην ιστορία της διοργάνωσης, όπου μετράει 391 αγώνες.

«Ο Κάιλ είναι ένα σημαντικό κομμάτι της οικογένειάς μας, ένας άνθρωπος που μας επέτρεψε να χτίσουμε θεμέλια της ομάδας μας, με αξίες που ξεπερνούν τις νίκες», είπε μετά τη συμφωνία των δύο πλευρών ο γενικός διευθυντής της Ολίμπια, Χρήστος Σταυρόπουλος, ενώ ο Χάινς χαρακτήρισε την ομάδα δεύτερο σπίτι του:

«Τις τελευταίες σεζόν, η Ολίμπια ήταν σαν δεύτερο σπίτι για μένα και την οικογένειά μου. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω για άλλη μια σεζόν και έχω την ευκαιρία να κάνω περήφανους τους οπαδούς μας, παλεύοντας για περισσότερες νίκες και άλλους τίτλους που θα κάνουν αυτόν τον σύλλογο όλο και μεγαλύτερο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς