17.7 C
Athens

Ρεάλ: Ζιντάν και Μουρίνιο στην κορυφή της λίστας για να αντικαταστήσουν το επόμενο καλοκαίρι τον Αντσελότι

Σε δύο παλιούς γνώριμους στρέφεται η Ρεάλ Μαδρίτης για τον πάγκο, με τους Ζινεντίν Ζιντάν και Ζοζέ Μουρίνιο να είναι οι επικρατέστεροι για αντικαταστάτες του Κάρλο Αντσελότι.

Η Βασίλισσα ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει από το επόμενο καλοκαίρι τον Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος θα αναλάβει τον πάγκο της εθνικής Βραζιλίας. Για όλους προέχει η φετινή αγωνιστική περίοδος και η επιστροφή στην κορυφή της La Liga, ωστόσο οι άνθρωποι των Μερένγκες ήδη σχεδιάζουν την επόμενη μέρα.

Σε αυτή θέλουν στον πάγκο έναν παλιό γνώριμο, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να μοιάζει το φαβορί. Ο Γάλλος προπονητής είναι χωρίς ομάδα εδώ και δύο χρόνια, δηλαδή από το καλοκαίρι του 2021 όταν και έφυγε από τη Ρεάλ.

Ο Ζιντάν έχει δουλέψει μόνο στη Βασίλισσα, καθώς είχε προηγηθεί και η θητεία του την περίοδο 2016-18. Ανάμεσα στις δύο θητείες του στη Ρεάλ υπήρχε μόνο μια μικρή διακοπή, αφού αποχώρησε από τον πάγκο της ομάδας το καλοκαίρι του 2018 για να αναλάβει και πάλι τον Μάρτιο του 2019.

Ο 51χρονος είναι ο πρώτος στόχος για τον πάγκο και μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκινήσουν οι συζητήσεις. Με τη Ρεάλ έχει κατακτήσει ως προπονητής 3 Champions League, από 2 πρωταθλήματα και κύπελλα Ισπανίας, 2 UEFA Super Cup και 2 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων.

Ο Ζιντάν πάντως φαίνεται πως δεν είναι ο μόνος παλιός γνώριμος, καθώς ισπανικά Μέσα μεταδίδουν πως ο Ζοζέ Μουρίνιο που βρίσκεται στον πάγκο της Ρόμα είναι μέσα στους στόχους για να αναλάβει τα ηνία από το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Πορτογάλος έχει επίσης μια επιτυχημένη θητεία στη Βασίλισσα και μένει να ξεκαθαρίσει που θα κάτσει η μπίλια.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς